Een nieuwe dag Utopia is begonnen. ~ Utopia Gekte

10/19/2016

Een nieuwe dag Utopia is begonnen.

Goedemorgen Utopia.

Omdat Rianne te onzeker of te aardig is om haar computertijd op te eisen besluit Victoria zelf om naar beneden te lopen. Tijd om uit te vogelen wat er nou precies aan de hand is. Volgens Benjamin is het allemaal de schuld van Rianne zelf. Ze zou niet moeilijk moeten doen over vijf minuten en daar is Victoria het opeens mee eens. Ook lag het volgens Benjamin aan de toon waarop Rianne sprak. Dominique is van mening dat er een akkoord is gegeven door Rianne en dat zij niet moet jokken. Victoria is het er mee eens dat de toon de muziek maakt. Elders praat Gina er nog even over na met Rianne. Ze vind niet dat Rianne iets verkeerd heeft gedaan, maar het kan best zijn dat Dominique belangrijke post moest schrijven.

Verder blijft het rustig in het beloofde land. Rianne kan al snel achter de computer en daarmee is het probleem een soort van opgelost. Ook in de nacht gebeurt er niks meer in Utopia. Iedereen ligt lekker te slapen. Kevin is als eerste wakker en begint met het opruimen van de troepjes van al zijn medebewoners. Zonder te mopperen, zoals elke ochtend. Verder krijgt Karin na lang wachten eindelijk haar post. Dat kan ze goed gebruiken na haar baaldag van gisteren. Ook Romy mag vandaag haar post in ontvangst nemen van Kevin. Gina zien we sporten in de gym, Billy en Cemal zitten achter de computer, Ruud en Rowena maken een ontbijt en ook de rest van de bewoners zijn wakker. Goedemorgen en welkom bij dag 1023 van het Utopia experiment.

Update: Karin schijnt heftig nieuws te hebben ontvangen in haar post. De regie doet hard haar best om dat buiten beeld te houden. Maar dan weet je in ieder geval waarom Karin vandaag misschien (weer) verdrietig is en blijft. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.