Een nacht zonder liefde. ~ Utopia Gekte

10/16/2016

Een nacht zonder liefde.

Goedemorgen Utopia.

Van verliefde stelletjes was de afgelopen nacht niks te zien. En dat terwijl Ramona zich zo eenzaam voelt tussen 'al die stelletjes'. Nou, Ramona, haal maar opgelucht adem. Een relatie hebben in Utopia is ook niet veel meer dan gebakken lucht en veel ruzie. Bas en Dominique zaten tot diep in de nacht met elkaar te kibbelen in de caravan. Het ging weer helemaal nergens over. Bas was ergens boos over, maar Dominique draait het makkelijk een hele andere kant op. Bijvoorbeeld dat Bas zijn rug niet naar haar toe mag draaien in bed. Om dat vervolgens een half uur later zelf te doen. Om dan vervolgens weer te klagen dat je niet kan slapen met zo'n sfeer. Om dan vervolgens te stoeien zodat alles weer koek en ei is.

Bij Billy en Jessie hoefden we deze nacht ook niet op te letten. Billy lag al vroeg in bed, alleen. De bedden zijn namelijk uit elkaar. Sterker nog, Billy slaapt nog steeds op de paarse slaapkamer. En Jessie is verhuist naar de groene. Wel lag hij pas als laatste in bed rond een uur of 2 's nachts. En hij is er ook als één van de eerste bewoners weer uit. Dus of het zo goed gaat met Jessie valt te betwijfelen. Drank heeft hij in ieder geval weer een nacht niet aangeraakt.

Ook Karin is vroeg wakker vanwege de Bed & Breakfast gasten. Met zijn allen roken ze bij het rokersbankje en daar mag niet gepraat worden. Na de sigaret gaat de gast douchen in de loods na een uitleg van Karin. Kevin is ondertussen ook wakker en helpt vrolijk mee door de tafel te dekken. Helaas ontdekt Karin al snel een probleempje. Er zijn bewoners die vleeswaren van de B&B hebben gepakt. Daar gaat ze in het eerstvolgende centraal iets van zeggen. Wat er verder vandaag gaat gebeuren is nog allemaal één grote spannende verrassing. Vanavond rond een uur of 8 schijnt er een speciale groepsactiviteit te zijn. Gisteravond was het een avondje gezellig spelletjes spelen. Vanavond hopelijk iets met wat meer actie. Goedemorgen en welkom bij dag 1020 van Utopia. Geniet van deze zondag. :)


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.