Een geheimzinnig briefje. ~ Utopia Gekte

10/18/2016

Een geheimzinnig briefje.

Wat ziet Billy gebeuren?

Eerder deze middag gebeurde er iets geheimzinnigs in Utopia. Billy had iets op een briefje geschreven in de map van Jessie en gaf deze vervolgens aan hem. Hij heeft het vervolgens gelezen, het briefje uit de map gescheurd, er een propje van gemaakt en het terug gegeven aan Billy. ''Ja, dat lijkt mij ook beter'', zei hij toen hij het briefje verfrommeld terug gaf. Sindsdien hebben we er niks meer over gezien en gehoord. Tot vlak na het eten.

''Ga je er nog iets op terug zeggen? Ik vind het erg opvallend allemaal. Begreep je de boodschap'', vraagt Billy in de paarse slaapkamer. ''Ik begreep de boodschap en ga nog wat terugschrijven, maak je geen zorgen. Het gebeurt niet'', laat Jessie weten. Dat zorgt niet voor minder zorgen bij Billy. Ze blijft er bij dat ze het nog wel ziet gebeuren.

''Dat ze zich daar nou ook weer druk om maakt'', zucht Jessie zodra Billy is weg gehuppeld. Hij fluistert altijd graag zijn gedachten nog even hardop tegen de kijker, hartstikke aardig van hem. Zouden meer bewoners moeten doen. :-) Het zorgt alleen niet voor meer duidelijkheid. Billy druipt af naar het atelier en gaat verder met de Billy Jeans of de schilderijen. Dit geheimpje van die twee blijft vooralsnog een geheimpje.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.