Een dramatische huilnacht in Utopia. ~ Utopia Gekte

10/02/2016

Een dramatische huilnacht in Utopia.

Woede en verdriet.

Het was weer een memorabele nacht in Utopia. Dat er zoveel ellende en verdriet in een paar uur gestopt kan worden is al een prestatie op zich. Billy heeft gehuild, Bas is boos geweest op Cees en Ramona huilde om haar vettige lichaam. Hier komt een snelle update zodat we weer door kunnen gaan met deze nieuwe dag. Er zaten ook veel streamlocks bij vannacht dus veel stukjes van de puzzel missen weer.

We beginnen bij Billy. Zij heeft nog altijd veel moeite met de relatie tussen Ruud en Rowena. Het liefst ligt zij natuurlijk onder de dekens bij Ruud, maar dat gaat niet meer. En dat zal ze ook niet toegeven. Ze noemt Ruud nu weer haar 'broertje'. Dit doet ze op de vide waar ze voornamelijk met Victoria praat. Rowena kan van alles horen beneden en loopt uiteindelijk ook de vide op. Op dat moment barst Billy al snel in tranen uit. Ze snikt hoe moeilijk het is omdat Ruud bij haar familie hoort. Rowena slaat een arm om Billy heen en benadrukt dat ze Ruud nooit weg zou houden bij haar familie. ''Ik wil niet dat mijn familie Ruud moet missen door mijn fouten'', snikt Billy door. Er volgt een lange therapiesessie met Victoria. Uiteindelijk knuffelen Billy en Victoria buiten bij het rokersbankje. Billy is haar erg dankbaar omdat ze nu weer verder kan. Victoria is ook tevreden. Zij heeft de muur van Billy naar beneden gehaald en de ruimte terug gegeven. Ofzo. Victoria zelf zegt dat ze verlichting geeft aan mensen en dat die mensen nooit snappen wat ze doet. Naar eigen zeggen is ze er heel goed in. ''Ik ben de veilige plek voor jou. Ik heb de blokkade weggehaald en die terug gegeven aan de ruimte'', aldus Victoria. Het is maar goed dat Billy (nog) niet weet dat Rowena en Ruud vermoedelijk de liefde hebben bedreven in de bosjes een paar uur daarvoor. Uit het zicht van de camera's, dus niks is zeker.

Door naar Cees en Bas. Bas is niet vaak boos te krijgen, maar als er iemand is die dat lukt dan is het Cees wel. Diep in de nacht is Bas de keuken aan het opruimen. En tot zijn grote ergernis komt Cees juist dan weer mopperen over de keuken en dat hij de volgende ochtend ontbijt moet verzorgen. Boos roept Bas dat hij net begint met opruimen. Door het gedrag van Cees lijkt Bas toch op hem te gaan stemmen binnenkort. ''Dat terwijl ik aan het twijfelen was'', moppert hij. Nog later in de nacht is Bas wederom boos waardoor Ramona de boel probeert te sussen. ''Laat maar Bas. Hij is niet meer te redden''. Dat is vervelend voor Cees, want hij lijkt zich weer te hebben bedacht. Hij hoopt niet meer naar huis te worden gestuurd want hij blijft nu liever tot het einde van het jaar.

Snel door naar het volgende dramatische moment. Bijna 2 uur 's nachts. Ramona huilt en lijkt erg depressief te zijn. Ze is erg boos en zegt een 'kutleven' te hebben. Hoe hard ze ook vecht, haar 'kutlichaam' blijft een groot probleem. Wanneer ze naar foto's van zichzelf kijkt ziet ze alleen maar vet. Ze zegt helemaal klaar te zijn met dit 'kutleven' en moppert nog heel veel andere dingen over haar uiterlijk. En de kleding die ze draagt terwijl haar benen er zo uitzien. Ze denkt dat haar vel niet meer weggaat hoeveel ze ook afvalt. Ze noemt haar benen verrimpeld. Gina is er om Ramona te troosten en op te peppen. Ze geeft veel complimenten aan Ramona. En zegt ook van bezoekers veel mooie woorden te horen. De vetrollen waar Ramona het over heeft zien Gina en Victoria niet. Ook Rianne komt er bij en zegt lieve woorden: ''Je hebt een prachtig lichaam''. Met zijn vieren liggen/zitten ze om Ramona heen. Aan het einde van de dag hoopt Ramona gewoon normaal te zijn.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.