Droomvrouw voor Cees komt Utopia in. ~ Utopia Gekte

10/02/2016

Droomvrouw voor Cees komt Utopia in.

En ze kan nog koken ook.

Het is net 4 uur 's middags geweest en plots komt daar onverwachts bezoek binnen wandelen. Het is een knappe stralende vrouw op leeftijd. Zo op het eerste oog een perfecte partner voor Cees. Haar naam is Paula en het blijkt de mevrouw te zijn die graag eens voor Cees zou willen koken. Nou, die dag is aangebroken! ''Leuk Cees, gossiemijne'', roept Paula enthousiast. Ze kan het al snel goed met iedereen vinden. Zelfs met Ruud, die in eerste instantie zo tegen dit idee was. Hij had liever gezien dat Paula voor de hele groep was komen koken. En niet alleen voor Cees. Maar hij legt zich er nu bij neer.

''Ik volg jullie al zo verschrikkelijk lang. Ik moest jullie even zien. Een beetje speciaal voor Cees omdat hij zo vaak gelijk heeft. Ik kom uit de horeca wereld dus ik leerde mensen al om kopjes mee te nemen. Dan hoor ik hem weleens praten'', vertelt Paula. Ruud zou weleens willen weten of ze na een maandje met Cees wonen nog steeds zo over hem denkt. ''Daar is geen spraaaake van! Ik ben al 20 jaar alleen en dat wil ik graag zo houden'', legt Paula uit. Nou, helaas. Het had zo'n leuk stel kunnen zijn. Wie weet bloeit er gedurende de avond nog iets moois op. Cees straalt in ieder geval, hij kan zijn geluk niet op!

Paula heeft al van alles voorbereid en meegenomen in bakjes. Zelfs de peper en zout heeft ze meegenomen, want ze wist niet zeker of ze dat wel hadden. Cees laat vervolgens de lade zien met alle kruiden. ''Oooohh jullie hebben alles hier''! Beide bewoners zitten al een tijdje met elkaar te flirten door subtiele vragen te stellen of opmerkingen te maken. Cees vind het helemaal geweldig en vertelt met een brede glimlach aan Jacco hoe makkelijk ze is. En dat ze dus peper en zout mee heeft genomen, dat ze erg verzorgd is én dat ze zelfs een linkshandig tomatenschilmesje mee heeft. ''Alsof ze hier al jaren komt. Heeeeel makkelijk. Heel makkelijk in de omgang'', aldus Cees.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.