Drie belangrijke gebeurtenissen vandaag in Utopia. ~ Utopia Gekte

10/08/2016

Drie belangrijke gebeurtenissen vandaag in Utopia.

Utopia kleurt roze.

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe dag Utopia! Dag 1012 gaat roze gekleurd van start. Kosten noch moeite worden gespaard om Utopia welkom te heten. We hebben het hier over baby Utopia, die laatst uit haar moeder plopte. De ballonnenkoning van de wereld komt al vroeg de poort door lopen. In zijn ene hand een flinke tros roze ballonnen. En in zijn andere hand nog wat versieringen en een fles helium. Voor we het weten is de hele loods omgetoverd in een roze paradijs. Deze dag zal baby Utopia nooit meer vergeten. Hopelijk hebben de ouders wel toestemming gevraagd aan hun pasgeboren baby. Wie weet is zij niet zo gediend van de camera's en de eeuwige roem.

Gisteravond was wederom een avond zonder bijzonderheden. Bewoners hebben in de hottub gelegen of een potje poker gespeeld. En daar is alles wel mee gezegd. Vandaag staat er gelukkig meer op de planning dan het bezoek van baby Utopia en haar ouders. Romy krijgt vandaag namelijk familiebezoek! En vanavond is het afscheidsfeestje van Cees. Bezoekers moeten daar voor betalen en krijgen er minder voor terug dan Utopia en haar ouders die voor de zoveelste keer kosteloos naar Utopia komen.  Of gebruiken ze dit roze thema vanavond ook voor het feest van Cees? We gaan het zien... Er komen zo'n 50 gasten voor Cees dus daarmee zijn de kosten voor de versieringen weer gedekt. Of komt dit uit het kunst en cultuur fonds? Geen mens die het weet...Het is inmiddels half 11 's ochtends geweest en de meeste bewoners moeten de slaap nog uit hun ogen vegen. Rond het middaguur worden de baby, de ouders en het bezoek van Romy verwacht.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.