Dominique: ''Jullie gaan elkaar wel weer vinden''. ~ Utopia Gekte

10/16/2016

Dominique: ''Jullie gaan elkaar wel weer vinden''.

Even bijkletsen hoor.

Op bed in de paarse slaapkamer treffen Billy en Dominique elkaar. Ze praten over de relatie tussen Jessie en Billy, of wat er nog van over is. Billy biecht op dat ze allebei nog wel de neiging hebben om elkaar een kus te geven. Maar ze moeten gewoon voor zichzelf gaan de komende tijd. Onafhankelijk van elkaar. ''Jullie gaan elkaar wel weer vinden'', weet Dominique. Billy is het daar mee eens. ''Jullie konden geen stabiele foundation maken omdat jullie beide niet heel erg stabiel waren'', legt Dominique verder uit. Billy is het er wederom mee eens. En ze vind het sexy om Jessie te zien wanneer hij voor zichzelf kiest. Wanneer iemand op haar leunt vind ze dat niet fijn. Ze vind het heel tof, knap en volwassen dat hij Billy de ruimte kan geven. Met wat humor en flauwe grapjes tussendoor maken ze het draaglijk. ''We moeten hier nog een jaar samen zitten hoor, minimaal'', aldus Billy.

Als Dominique over de lengte van een jaar moet nadenken schrikt ze van hoe lang dat eigenlijk is. Ze hoopt de 15 maanden in Utopia wel vol te maken. Ze is altijd afgehaakt in haar hele leven, met alles. Wanneer ze uit haar comfortzone kwam liep ze gewoon weg zonder verantwoordelijkheid af te leggen. Zelfs bij haar werkgevers. Ze is daarom erg blij dat ze inmiddels durft te zeggen dat iets niet bij haar past en dat ze het daarom niet doet. Voorheen begon ze door groepsdruk nog weleens tegen haar eigen zin in aan dingen. ''Het heeft geen toegevoegde waarde om iets te doen waar ik mij niet gelukkig in voel'', legt Dominique uit.

Beide dames kletsen nog een tijd door over van alles en nog wat. Ze zijn het in alles met elkaar eens en bouwen een hechte vriendinnenband op. Van oppervlakkige relaties houdt Dominique niet. Beide dames zijn het er over eens dat je niet met alle bewoners een band op kan bouwen of een vriendschap kan onderhouden. ''Buiten zie je ze ook niet allemaal meer'', vertelt Dominique.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.