Dominique: ''Als je verliefd bent wil je elkaar gewoon voelen'' ~ Utopia Gekte

10/07/2016

Dominique: ''Als je verliefd bent wil je elkaar gewoon voelen''

Met zijn allen aan het werk

Deze middag zien we Wilmon weer druk aan het werk. Eerder zagen we hem al achter de computer zitten en het is inmiddels duidelijk waar hij mee bezig is geweest. Hij heeft namelijk een voetbaltoernooi voorbereid om straks met de hele groep gezellig te gaan voetballen. Om vijf over half drie zien we hem op de wei samen met Ramona. Daar is hij takken aan het weghalen die anders het podium van Ramona in de weg zitten. Ramona laat weten dat het voor nu wel even goed is. Ze gaan nu eerst voetballen want anders wordt het maar later en later. Wilmon bied aan dat als hij daarna nog meer kan helpen dat ze het dan gewoon moet zeggen. Terwijl de meeste bewoners buiten gaan voetballen zien we Dominique binnen nog even met Rowena praten. Rowena lijkt weer zin te hebben in wat actie met Ruud, maar lijkt niet te weten hoe ze dat aan moet pakken. Dominique adviseert haar om met Ruud onder de douche te duiken, maar dat durft Rowena niet. Dominique zegt zelfs te willen helpen. Dan gaat zij douchen en dan switchen ze uiteindelijk. Hoe ze dat precies voor zich ziet weet ik niet. Maar volgens Dominique hoor je niks als je de kraan aan hebt. Dominique vond het eerst ook lastig met Bas. Ze is preuts en haar lichaam is van haar, ''maar als je verliefd bent wil je elkaar gewoon voelen'', aldus Dominique. ''Het is al een wonder dat ik er over praat'', laat Rowena weten als ze boven op de vide haar lippen staat te doen. ''Dat weet ik. Ik had dat ook in het begin'', aldus Dominique.

Na een streamlock zien we Ruud en Rowena opeens weer klef doen. Ze staan onderaan de trap en zijn aan het knuffelen en kussen. Ze staan elkaar ongegeneerd af te lebberen. ''Ordinair'', merkt Ruud op, waarna Rowena moet lachen. ''Schijt! Wij leven hier, mensen kunnen zelf kiezen om er naar te kijken of niet'', laat Ruud weten. Na nog wat knuffelen en kussen lopen ze naar buiten om bij het voetballen te gaan kijken. Ruud grapt dat hun zoontje op voetbal zit en ze naar zijn voetbal wedstrijd kijken. Dominique kijkt ook toe en waar Jacco is weten we niet, maar voor de rest lijkt iedereen mee te doen. Ook Ramona doet gezellig mee. Ruud wil bijna meedoen, maar toch maar niet. Rowena wil ook, maar ze heeft veel last van haar knie, dus erg slim is dat niet. Na het voetballen zien we Ramona en Wilmon weer bij het podium in de wei waar ze samen verdergaan met takken weghalen. Wilmon laat weten dat als Ramona zegt dat iets weg moet, hij het weg haalt. Ramona zegt het lastig te vinden om te zeggen dat iemand moet helpen. Maar volgens Wilmon is ze wel een type die dat kan. Iemand die bevelen kan geven. ''Sturing bedoel ik''. Ook de boodschappen worden om tien over half vier weer geleverd. En tot blijdschap van Bas zijn er ook weer boerderij bouwblokjes bij. Bas had ook rekening gehouden met de B&B gasten die komen. Dus heeft hij afbakbroodjes bestelt. Kevin zien we meehelpen met het uitladen van de boodschappen. Ook hij maakt zich dus nuttig.

Cees zit al meteen als een van de eerste tussen de boodschappen te graaien. Hij zou nog één keer chocolade mouse maken samen met Rianne vertelt hij aan Bas, maar hij was te laat met bestellen. Hij heeft nog een mailtje er achteraan gestuurd, maar toen waren ze al dicht. Hij weet niet zeker of het mailtje doorgekomen is, maar vraagt aan Bas om de chocolade achter te houden als hij nog meer chocolade tegenkomt. Bas zegt dat hij ook chocolade voor Victoria moest bestellen. Die had er ook om gevraagd. Cees ziet wel de melk die hij bestelt had, dus volgens hem moet de chocolade er dan ook bij zitten. De Samson die hij had bestelt ziet hij daarentegen niet op de bon staan, terwijl Bas die wel bestelt had voor hem. Om vijf voor vier zien we Kevin net als Wilmon ook druk aan het werk op de wei. Hij veegt het podium en daarna zien we hem samen met Cemal het podium schuren. Romy is in het atelier weer aan het tekenen en ook Rowena zien we opeens tekenen in het atelier. Billy bevind zich daar ook, maar is met haar Billy Jeans bezig. Karin zien we niet veel later ook op de wei. Ze wilde een tafel gaan schuren, maar Cemal en Kevin hebben alle twee de schuurmachines. Ze besluit met de hulp van Wilmon de tafel naar de wei te tillen, dan kan ze hem daar schuren. Of toch niet, even later zien we de heren dat namelijk doen terwijl Karin toe kijkt. Ook makkelijk. Ramona zien we wel ook nog steeds aan het werk op de achtergrond.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.