De Utopia bewoners plannen een werkdag. ~ Utopia Gekte

10/11/2016

De Utopia bewoners plannen een werkdag.

Even centraal.

Vandaag besluiten de bewoners om weer centraal te gaan. Jessie komt er als laatste bij zitten. Hij was namelijk nog een telefoontje aan het plegen voor de verwarming. De meeste bewoners sterven af van de kou en dat is niet handig als je een ideale samenleving probeert op te bouwen. Als het de bewoners meezit komt er vandaag nog iemand langs om de verwarming te repareren. Victoria opent het centraal en vertelt over de vergadering van de BV-tak. Er komt een speciale strippenkaart voor klanten die daarmee extra kortingen kunnen sparen in Utopia. Als Jessie het een en ander over de huidige financiƫn vertelt komen er weer een aantal streamlocks. Er moeten nog facturen worden betaald. Momenteel staan ze 5500 euro in de min, maar dat is dus nog meer. Onder andere 180 euro voor de beveiliger van gisteravond. Ze hebben met dat evenement 556 euro omgezet en daar moet de inkoop nog vanaf.

Na de BV-tak is het de beurt aan de samenleving-tak. Er moet worden opgeruimd, met name buiten op het terrein. Bas is niet van plan om dit met zijn vieren te gaan doen. Gina ook niet. Zij stelt daarom voor om morgen een werkdag in te plannen. Vanaf half 9 's ochtends gaan ze werken tot en met 5 uur 's middags. Tussendoor ontbijten en lunchen ze gezamenlijk. Al direct komt er van allerlei kanten commentaar. Verschillende inwoners hebben al andere dingen te doen zoals afspraken met bezoekers of het schoonmaken en opruimen van het kippenhok en ga zo maar door. We zullen morgen wel zien wie zichzelf nuttig maakt en wie niet... Eens in de zoveel tijd gaan ze zo'n werkdag inplannen en morgen beginnen ze daar dus mee.

Door met het volgende punt. Voor eens en voor altijd gaan de bewoners de Bed & Breakfast niet meer gebruiken. Rowena heeft ook een elektrische deken besteld zodat gasten het niet koud hebben. Billy zou de rondleidingen wel over willen nemen aangezien Cees er niet meer is. Jacco gaat volgens Karin misschien het ontbijt verzorgen voor gasten.

Rianne vertelt over de aankomende evenementen. Wolter Kroes komt volgende week donderdag al voor een Live in de Loods in gala/oud-Hollywood stijl. 35% van de kaarten is verkocht. Tickets voor alle evenementen en merchandise zijn te koop via de webshop van de bewoners.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.