De dag van de nominaties! ~ Utopia Gekte

10/04/2016

De dag van de nominaties!

'Get the f*ck out of my house' enorme flop.

Een hele goedemorgen! Vandaag is een fantastische dag om heel veel redenen. Twee daarvan zal ik verklappen. Ten eerste vieren ze feest nu op de redactie van Utopia. Champagne klotst over de knoppen en schermen heen. Het RTL5 programma 'Get the f*ck out of my house' - dat gisteravond gelijktijdig met Utopia werd uitgezonden - is namelijk een enorme flop ondanks alle media aandacht. Slechts 286.000 kijkers stemden af op het kortlopende programma waarin 100 mensen in één huis worden gepropt. Dat was bij Utopia wel anders want daar keken ruim 1,5 miljoen mensen naar bij de eerste aflevering. Auw. En al zal je het wel leuk vinden om naar te kijken, er komen nog maar 59 afleveringen. Als het al zolang op de buis blijft. Voor Blue Circle Media - de productiemaatschappij - moet het vast een domper zijn. Zij hebben een behoorlijke reputatie met enorme kaskrakers van programma's op hun naam staan.

De tweede reden om zeer verheugd te zijn is dat de nominaties vandaag eindelijk weer gaan plaatsvinden! Ergens deze middag komen alle bewoners bij elkaar om hun negatieve stemmen uit te delen. Nog even geduld en we weten welke bewoners genomineerd zijn. Gisteren barstte de nominatie stress al los in Utopia. Jessie had - bewust of onbewust- Romy aan het huilen gemaakt. Hij vertelde haar namelijk dat zij genomineerd gaat worden. Er ontstond veel gedoe en mede doordat Billy boos op hem is geworden maakte hij toch zijn excuses. Romy vergeeft het hem wel, maar of we dat moeten geloven is een tweede. Misschien krijgt Jessie zijn portie karma en stemt Romy later vandaag vol op hem. De kans is groot dat Jessie ook al stemmen van Cemal gaat krijgen. Dus de voorspelling dat Romy genomineerd gaat worden had hij beter op zichzelf kunnen reflecteren. Ook Ruud kan weleens stemmen aan Jessie gaan geven. En daarnaast is een publieksstem ook nog mogelijk.

Mijn voorspelling zou als volgt zijn: Cees, Jessie en Rianne worden genomineerd. Wat voorspel jij?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.