Cemal ruilt Utopia tijdelijk in voor Turkije. ~ Utopia Gekte

10/21/2016

Cemal ruilt Utopia tijdelijk in voor Turkije.

Op naar zijn vader.

Na de enorme ruzie en chaos gisteravond en vannacht heerst er momenteel harmonie in Utopia. Cemal mag zo meteen namelijk de poort uit lopen. Vandaag is de dag dat hij samen met zijn broer Cemal naar Turkije gaat. Daar zal hij tot 23 oktober blijven om zijn vader te zien. Laten we hopen dat er deze keer niks tussen hun ontmoeting in zal staan.

Al om half 8 's ochtends heeft Cemal de muziek in de loods aangezet. Alle bewoners worden wakker om hem straks uit te zwaaien. Momenteel staan ze allemaal gemoedelijk rond de koffiemachine met elkaar te kletsen. Ook Ruud, Bas en Dominique zijn aanwezig in de loods. Cemal zondert zich nog even af met Romy op de bank in de woonkamer. Ook Ruud en Rowena zoeken daar samen een bank op.

Om 08:55 klappen de Utopia bewoners. Ze hebben het seintje gekregen dat Cemal naar buiten mag lopen. Met zijn allen lopen ze over het mistige koude terrein naar de poort toe. Op foto 4 zie je dat er achter de poort al iemand staat met een grote microfoon. Deze hangt helemaal boven de bewoners. Cemal geeft iedereen een knuffel en zal maandag weer terugkeren in Utopia. Hopelijk krijgen we die dag te horen hoe geweldig Cemal het heeft gehad in Turkije samen met zijn vader.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.