Cemal is terug in Utopia! ~ Utopia Gekte

10/24/2016

Cemal is terug in Utopia!

Welkom terug.

Cemal is weer terug in Utopia. Hij knuffelt snel alles en iedereen en is in een bijzonder goede stemming. Hij roept de hele groep bij elkaar in de woonkamer want hij heeft van alles te vertellen. Vanochtend om 6 uur is hij geland op het vliegveld dus hij is net weer terug in Nederland. Zoals altijd duurt het een eeuwigheid voordat iedereen bij elkaar is gekomen. Uiteindelijk kan Cemal zijn verhaal doen...

''Zoals jullie weten vertrok ik vrijdag naar mijn vader toe. Ik vond het heel spannend, ben alleen maar aan het wachten, twee uur rijden naar Düsseldorf, spanningen, aankomen op het vliegveld. Dan denk ik, kon ik maar teleporteren ofzo.  Je hebt nog een lange reis te gaan. Alles verliep op zich wel soepel, met de auto ook. Dan zit je in het vliegtuig en ik zat mezelf op te vreten door alle zenuwen en spanningen. Je kan geen kant op. Ik werd een beetje gestrest, wat moet ik nou doen, wat kan ik doen? Slapen lukte ook niet door de drukte in mijn hoofd. Toen kwam ik aan op Izmir, daar ging alles goed. We gingen de taxi in, het was niet meer chaotisch op het vliegveld. Ik had wel een straatnaam, maar dat was een wijk. En dan moet je nog eens een keer gaan zoeken. Ik ging alleen. Heel spannend. Dan zit je in die taxi en moet je rondvragen. Best lastig als je daar komt en geen Turks spreekt. Je word daar ontvangen met open armen door iedereen, het land is heel gastvrij. Uiteindelijk vond ik mijn vader die de tuin aan het harken was. Het was zo bijzonder om na 22 jaar mijn vader vast te kunnen houden. Hij was ook zo blij dat hij me eindelijk zag. Mijn moeder zag ik ook, heel mooi, lief en warm mens. Uiteindelijk ben ik in gesprek geraakt met mijn vader en het verleden en hoe alles was gebeurd. Later kwam mijn zusje uit school, zo lief, slim, groot en knap. Het was zo mooi. Mijn broer stond er ook in de kamer, die had een verrassing geregeld met zijn vrouw. Het was alsof de familie compleet was. Het was heel bijzonder, ging zo snel''.

Cemal heeft voor iedereen een stuk echt Turks fruit meegenomen uit de tuin van zijn vader. Zijn vader heeft ook eenden, net als de Utopianen. En 20 kippen, kwartels en een Turkse herdershond. ''Je komt op de boerderij en het is alsof je elkaar al jaren kent. Het is heel bijzonder, heel mooi. Ik ben één dag bij mijn vader geweest. Hij heeft meerdere bakkerijen in Nederland gehad''.

De reden waarom Cemal geen contact meer mocht hebben met zijn vader was omdat hij alle kinderen meenam naar Turkije. Hij verwijt zijn moeder niks, zo ging het destijds en zijn vader is blij dat zijn moeder hem heeft opgevoed. Cemal heeft aangeboden altijd te willen helpen op de boerderij van zijn vader. Maar in Turkije gaan wonen ziet hij niet zitten, het is een hele andere cultuur. Het afscheid was moeilijk, maar ook weer niet. Dit omdat hij weet dat hij zijn vader weer gaat zien. Zijn vader weet ook alles van Cemal en wat hij in het verleden heeft gedaan. Dit omdat alles gewoon op internet te vinden is. ''Het verleden is het verleden''.  





0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.