Cemal ging diep in Romy vannacht. ~ Utopia Gekte

10/26/2016

Cemal ging diep in Romy vannacht.

Huilen mag.

Romy mist diepgang in haar relatie met Cemal, maar vannacht had ze er geen moeite mee om haar diepe gang wijd open te gooien. Dit terwijl ze de halve avond weer negatief was over haar relatie met hem. Deze ochtend ontdekken we bij de koeien waarom Romy besloten heeft om toch bij Cemal te slapen vannacht. Ze zou het te extreem hebben gevonden om ineens ergens anders te gaan slapen, ook voor Cemal. Ze heeft dus toch geen afstand van hem genomen want ze zou de komende dagen op de vide gaan slapen.

Terwijl ze met Rowena de koeien doet praten ze nog wat meer. Rowena vind het goed dat Romy gisteren zoveel heeft gehuild. Romy zelf is er ook wel blij mee. Nadat ze 4x had gehuild was haar emmertje weer leeg en kon ze weer lachen. Ze geeft Rowena ook een compliment omdat zij gewoon in de woonkamer durfde te huilen gisteren. Daar is Rowena zelf ook wel tevreden over. Ze durft het steeds vaker toe te laten om zelf te huilen. Ze vind het ook gek dat ze dit vaak niet doet, terwijl ze Romy ook gewoon zegt dat ze mag huilen. Victoria wees haar daar gisteren op en toen besefte Rowena zich ineens dat het gek is. Toch blijft ze soms wel moeite hebben met huilen omdat ze het zichzelf niet altijd gunt.

In de woonkamer van de loods zien we geen tranen en ook geen gesprekken over huilen. Rianne heeft namelijk allerlei leuke post gekregen waar ze vaak om moet lachen. Ook Ramona heeft volgens mij post ontvangen. Verder is het nog rustig in Utopia. Veel bewoners slapen nog of zijn net wakker. Gisteravond is er ook niet veel bijzonders meer gebeurd. Victoria en Gina hebben het nog gehad over de 40-urige werkweek die ze in willen voeren. Daar zal binnenkort meer duidelijkheid over komen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.