Cemal gaat eind oktober naar zijn vader! ~ Utopia Gekte

10/06/2016

Cemal gaat eind oktober naar zijn vader!

Cemal naar Turkije.

Rond half 4 's middags loopt Cees naar de brievenbus. Er is een belangrijk bericht voor Cemal die hij zo snel mogelijk mag lezen. ''Mijn gevoel zegt dat dit weleens een hele belangrijke brief kan zijn'', vertelt Cees wanneer hij de brief overhandigt. Cemal straalt al meteen nog voordat hij de brief heeft geopend. Waarschijnlijk weet hij al ongeveer wat er in de brief zal staan.

Hij maakt de brief open en leest het voor aan de groep. Het is een brief van zijn broer die ook Cemal heet. ''Beste broertje'', begint de brief. Op 21, 22 en 23 oktober is Cemal in Turkije. Hij gaat samen met zijn broer Cemal naar zijn vader toe! De vorige keer was hij héél dichtbij, maar vanwege de couppoging in Turkije kwam het uiteindelijk niet tot een ontmoeting. Gelukkig voor Cemal krijgt hij zeer binnenkort een nieuwe kans.

De groep juicht, applaudiseert en is in extase. Romy vliegt haar liefje in zijn armen en geeft een dikke zoen op zijn mond.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.