Cees: ''Zie je in Ruud de vader van je kinderen?'' ~ Utopia Gekte

10/04/2016

Cees: ''Zie je in Ruud de vader van je kinderen?''

''Vind niet dat jij het verdiend om op de bank te zitten''

Om tien voor half vier zien we Bas buiten bij de rotonde waar hij pony Sasha weer vast zet aan een paal. Ruud en Romy hadden Sasha zojuist los gelaten, niet wetende dat Bas en Dominique de pony wilden gaan wassen. Sasha hoeft ook niet langer te wachten, het is namelijk zover. Het water staat klaar en ook de shampoo is binnen handbereik. Bas gooit eerst een bak water over Sasha's lichaam heen zodat ze nat is. Daarna borstelt Dominique de shampoo door haar haartjes. De manen slaan ze over, daar hoeft het niet in volgens Dominique. Bas pakt ondertussen alvast een nieuwe bak water om straks de shampoo weer uit te spoelen. Sasha lijkt deze wasbeurt niet echt fijn te vinden. ''Niet bang zijn, kom maar'', aldus Dominique. Sasha blijft het vervelend vinden en loopt rondjes om de paal om het de twee lastig te maken. Tijdens zo'n rondje om de paal gooit ze ook de bak water om. Bas kan dus weer een nieuwe gaan vullen. ''Ik zet hem even uit'', laat Dominique weten. ''Was je aan het filmen'', reageert Bas verbaast. ''Ja natuurlijk'', antwoord Dominique. Waarschijnlijk voor Utopia Inside zodat ze kunnen laten zien dat ze de dieren aandacht hebben gegeven op dierendag. ''Nu moet het even intrekken dus'', vraagt Bas. ''Ja, twee tot drie minuutjes en daarna uitspoelen'', laat Dominique weten. ''Dat gaat ze helemaal leuk vinden'', aldus Bas sarcastisch.

Als Bas weer even weg is en Rianne langs komt lopen vraagt Dominique of Rianne het wil filmen. Rianne doet dat maar al te graag. Ze filmt hoe Dominique Sasha's staart vlecht. Dominique denkt dat er dan minder klitten in komen. ''Een vissengraat vlecht. Dat heb ik geleerd op pony kamp'', laat Dominique weten. Dominique dacht dat het paardenmeisje in haar verdwenen was, ''maar het zit er nog steeds. [...] Ze ruikt lekker naar lavendel''. Als Dominique klaar is met het vlechten van Sasha's staart zegt ze het er meteen weer uit te willen halen. Ze denkt namelijk dat Sasha het niet leuk vind. Rianne veranderd vervolgens van onderwerp. ''Wat vind je van de stemmingen'', vraagt ze nieuwsgierig. ''Onterecht. Ik vind niet dat jij het verdiend om op de bank te zitten'', aldus Dominique. Daarmee komt dat gesprek ook meteen weer tot een eind.

Om tien over half vier zien we Rowena, Ruud en Cees in de keuken. Ruud laat weten Rowena's voeten mooi te vinden, maar alles aan haar is mooi vind hij. ''Mag ik een bakkie'', grapt Cees. Rowena zegt dat Cees hem even moet laten doen. Cees liet een van de eerste dagen tenslotte ook weten dat hij Rowena's handen mooi vond. ''Dat vind ik nog steeds en niet alleen je handen. Je hebt wel smaak jongen'', laat hij aan Ruud weten. Vervolgens vertelt hij trots dat hij morgen weer eet gasten heeft. Als Ruud even later weer uit de keuken verdwenen is kan Cees het niet laten. Hij moet het toch even vragen. ''Zie je in Ruud de vader van je kinderen'', vraagt hij. Rowena lacht het een beetje weg. De kunst voor haar is dat ze in het hier en nu leeft, antwoord ze uiteindelijk. Daarna vind er een stream wissel plaats waardoor we de rest van haar antwoord niet mee kunnen krijgen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.