Cees weigert zenderchecks ~ Utopia Gekte

10/01/2016

Cees weigert zenderchecks

Cees en Rianne kunnen stemmen verwachten

Goedemiddag op dag 1005 van het Utopia avontuur. Ook vandaag is er weer van alles gaande. Ramona kiest er bijvoorbeeld voor om weer netjes te gaan sporten in de gym. Maar eerst besluit ze de koe nog wat aandacht te geven door op de koe te gaan liggen (Zie foto onder dit bericht). Daarna zien we haar nog wat dansjes doen op de muziek voordat ze daadwerkelijk de gym in gaat om serieus aan de slag te gaan. Daar stapt ze op de fiets om er vervolgens flink tegenaan te gaan en even later zien we haar ook nog rondjes rennen over de wei. Cees laat binnen in de badkamer aan Billy en Jessie nog maar eens weten hoe moe hij is. Zooo ontzettend moe. Ook al kwam hij pas om tien over half één zijn bed in de wellness uit. De tip van Billy om dan nog een keer op bed te gaan liggen ziet Cees niet zitten. Volgens hem werkt dat niet. Terwijl Cees met een föhn in de weer is in de badkamer krijgt hij tot twee keer toe een zendercheck. (Dit omdat hij zijn zender niet om heeft. Zijn zender ligt namelijk op de wastafel en hierdoor is Cees slecht te verstaan als hij praat.) Maar die zenderchecks weigert Cees gewoon. ''Ja, straks'', reageert hij eerst. Om bij de tweede zendercheck gewoon ''ja daag'' te zeggen. Er volgt daarna een streamlock. Als we weer beeld hebben is Cees niet meer in beeld.

Gina en Victoria zijn gister avond en vanochtend druk bezig geweest om allemaal lekkere hapjes te maken. Er is deze middag namelijk een hele groep dames naar Utopia gekomen voor een heuse high tea. En die high tea zal ongetwijfeld een groot succes zijn geweest want de tafel stond boordevol heerlijke hapjes. Waaronder rijk belegde broodjes, pannenkoeken, soesjes, cupcakes, jam en zelf geklopte slagroom. Er was nog veel meer, maar het was zoveel dat we natuurlijk niet alles hebben kunnen onthouden. En aangezien de stemming nadert worden er ook weer continu gesprekken gevoerd over wie op wie gaat stemmen. Jacco laat eerlijk weten één stem aan Rianne te gaan geven en twee aan Cees. Die aan Rianne is vooral omdat hij haar wil waarschuwen en hij denkt dat veel mensen dat hebben. En hij is inderdaad niet de enige die dat denkt. Billy is het helemaal met hem eens. Jacco schijnt zich flink aan Rianne te irriteren. Zelf haar loopje irriteerde hem al. ''Sommige stemmingen zijn gewoon heel duidelijk. Daar kan je niks aan doen'', laat Billy weten. ''Hij zit hier vijftien maanden, moet je dan op iemand stemmen die hier net is en alle kansen nodig heeft'', vraagt Billy. Doelend op Cees die niet weggestemd wil worden, maar vervolgens vlak na de stemming wel zelf op zal stappen. Jacco wilde eerst anders stemmen en wilde vol op iemand gaan. Billy zou Cees eigenlijk best wel willen houden, maar.... ''Hij gaat toch al weg dus waarom..'', vult Jacco aan. ''We zullen het zien. Ik vind het een spannende stemming'', grapt Billy sarcastisch.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.