Cees teleurgesteld en Cemal gaat vol op iemand. ~ Utopia Gekte

10/02/2016

Cees teleurgesteld en Cemal gaat vol op iemand.

Nominatie gezwets.

Cemal vraagt aan Cees op wie hij gaat stemmen. Of dat hij al weet op wie hij gaat stemmen. Dat weet Cees wel, maar hij noemt geen namen. Aan Cemal stelt hij dezelfde vraag. ''Ik ga vol. Altijd ga ik vol. Op de persoon die ik op dit moment het minst vertrouw'', vertelt Cemal. Cees begint met raden. Jacco is het niet. Ramona? Jessie? Cees zelf ook niet. Misschien toch Jessie dan? Cees weet het niet en Cemal laat er niks over los. Hij vraagt nog eens aan Cees op wie hij gaat stemmen. ''Ja, ik ben zwaar teleurgesteld in mensen. Sommige mensen geven toe op mij te stemmen. Ze zijn bloedserieus. Bloedserieus'', zegt Cees terwijl hij zijn hoofd teleurgesteld heen en weer schud. Het blijft vaag.

Cees uit zijn onvrede over bewoners die op hem gaan stemmen. ''Ze denken dan ga ik lekker op Cees stemmen, want hij gaat toch naar huis. Dan hoef ik niet op een vriendinnetje te stemmen''. Er volgt een streamlock. Cees heeft het zelf veroorzaakt dat mensen op hem stemmen. Tot aan gisteren leek hij er zelfs op te hopen, maar inmiddels is hij bijgedraaid. Hij hoopt tot het einde van het jaar te blijven. Of hij doet alsof. Zowel Cemal als Cees vinden het een spel die ze spannend moeten houden.

Wisselen gaat Cemal niet meer doen. Hij weet al heel lang op wie hij zijn stemmen gaat zetten. Cees zegt het nog wel even voor zichzelf te houden. Een hoop gezwets verder, en niks is duidelijker geworden. Weet jij wie Cemal het minst vertrouwt? 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.