Cees is nog steeds woedend op Bas. ~ Utopia Gekte

10/09/2016

Cees is nog steeds woedend op Bas.

Dominique boeit het niks.

Ook vandaag blijft Cees de gemoederen bezig houden. Nog altijd heeft hij het constant over de stemmen die hij van Bas kreeg bij de nominaties. Dat hij stemmen kreeg is nog niet zo heel erg. Maar dat Bas geen goed woordje voor hem over had na al die tijd... Dat blijft Cees behoorlijk dwarszitten. In de paarse slaapkamer uit hij voor de zoveelste keer zijn ongenoegen. Ditmaal bij Dominique.

Dominique hoeft het echter niet te horen. ''Het is iets tussen jou en Bas'', herhaalt ze meerdere keren. Dominique herhaalt wat de oorzaak is van deze hele ruzie. Hij noemde Bas een leugenaar tegen haar. En daarom is Bas helemaal klaar met Cees. Maar dat betekent wat Dominique betreft niet dat zij nu tussen beide heren in moet staan. Cees moet het maar lekker met Bas bespreken, alleen Bas heeft daar totaal geen interesse in. Cees moppert onverminderd door en verheft zelfs zijn stem tegen Dominique.

''Hij heeft mij met de grond gelijk gemaakt. Met de grond. En niets positiefs gezegd aan het eind. Dan zit je toch niet goed in elkaar man. Dan ben je 15 maanden besodemieterd door hem. Ik heb dat gedaan maar het interesseert hem niet, nogmaals! Dan houdt het toch op?! Verschrikkelijk hier'', zucht Cees. Hij weet van gekkigheid niet meer waar hij het zoeken moet. Gefrustreerd loopt hij heen en weer, wachtend tot hij onder de douche kan stappen. Bas is inmiddels al ingelicht over de situatie en gaat rustig door met het knuffelen van pony Sacha. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.