Cees: ''Ik heb me in mijn leven nog nooit zo eenzaam gevoeld als hier'' ~ Utopia Gekte

10/01/2016

Cees: ''Ik heb me in mijn leven nog nooit zo eenzaam gevoeld als hier''

Billy: ''Soms kan hij zo'n botte lul zijn''

We schreven net al over een gesprek op de bank, en horen Billy even later zeggen dat Jessie best weleens wat liever mag zijn. Karin is het daarmee eens. Vooral tegen haar. ''Hij kan soms zo bot zijn, maar heeft dat echt niet door. [...] Soms kan hij zo'n botte lul zijn'', aldus Billy. Jacco weet het onderwerp al weer snel terug te veranderen naar de naderende nominaties en zegt nieuwsgierig te zijn naar de nieuwe bewoners. Billy denkt dat er een jong iemand van eind dertig, begin veertig in komt en dat diegene misschien wel ''donker'' is. Romy hoort heel vaak dat mensen denken dat er een ''donker'' iemand in komt, maar die komt uiteindelijk nooit. ''Of een lekker wijf'', horen we haar zeggen. Iemand anders denkt dat dat laatste niet gaat gebeuren aangezien er al heel veel vrouwen in Utopia zitten op dit moment. Romy heeft dus geen idee wie er binnen komen. Rianne denkt ook aan een man van eind dertig. ''Ze zijn al bekend hé'', laat ze weten. ''Twee mannen en 1 vrouw als het goed is'', vertelt Rianne. Daarna geeft ze aan dat ze maar gewoon wat lult. Ze weet het natuurlijk nog niet.

Billy laat vervolgens weten het heel fijn te vinden dat Karin er is. ''Moeder van het stel'', aldus Billy. Van Billy mag de leeftijd wel wat omhoog en Karin wil een man met humor in Utopia. Eentje die ook van aanpakken houd. Billy denkt dat ze wel zoiets kunnen verwachten. Iemand die steady is, maar die ook met zijn vuist op tafel slaat. ''Als het maar een leuke kerel is'', aldus Romy. Zij denkt dat er ook een ''lekker wijf'' binnen komt. ''Een bloedmooie'', vult Karin aan. Daarna loopt het gesprek over de stemming en de nieuwkomers weer dood. Wel horen we daarna nog een tijd een hoop gelach van Rowena. En even later liggen Karin en Jacco in een deuk omdat Rianne tijdens het ''schijten'' een zendercheck krijgt. Om vijf over vier zien we Cees bij de bar met Ruud praten. Cees vertelt dat mensen weg lopen als hij er bij komt staan of dat er niemand naar hem toe komt als hij op de bank zit. ''Ik heb me in mijn leven nog nooit zo eenzaam gevoeld als hier. Als ik er bij ga zitten lopen ze gewoon weg en ze zeggen niks. Je doet gewoon niet meer mee, ze hebben al lang afscheid genomen. Een paar weken geleden al. Het is zo duidelijk merkbaar. Echt waar!'', aldus Cees. ''Nou wil je een kopje koffie'', vraagt Ruud. ''Nee dankje'', reageert Cees. Daarna zien we hem wat overgebleven lekkers van de tafel snoepen om vervolgens bij één van de bezoekers te klagen dat niemand wat doet daar. Zijn medebewoners lopen maar heen en weer, maar nemen geen enkel bordje mee volgens hem.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.