Cees huilt uit bij Bas. ~ Utopia Gekte

10/09/2016

Cees huilt uit bij Bas.

Komt het toch nog goed?

Het heeft even geduurd, maar Bas en Cees zijn momenteel in gesprek. Cees heeft het er ontzettend moeilijk mee en kan zijn tranen niet bedwingen. Terwijl hij zijn tranen wegveegt probeert hij te praten met Bas. Bas vroeg aan Cees hoe het met hem ging en gaf hem zelfs een knuffel. Cees lucht zijn hart...

''Er was niks positiefs. Al was het aan het eind nog maar iets geweest. Een leuke opmerking. Helemaal nul. Jezus Bas joh, hoe kan je dat nou doen man na 15 maanden. Je hebt mij nooit eerder een stem gegeven. Je bent ook nooit naar me toe gekomen. Verzin het allemaal maar, helemaal niks. Ja en dat is mij zwaar tegen gevallen'', biecht Cees huilend op. Bas zegt dat ze het er vaak over hebben gehad, maar dat Cees de volgende dag alles weer is vergeten. ''Nou, ik heb er echt wel wat mee gedaan. Er zijn echt wel periodes geweest dat ik toch wel anders in mijn vel zat of reageerde'', vind Cees. Bas is het daar wel mee eens, maar niet in de afgelopen twee maanden. Cees geeft de schuld aan zijn slechte nachtrust waardoor hij kapot was en vermoeid. Ook de negativiteit en de vieze bende en de niet nagekomen afspraken van de groep. ''Het was allemaal geen reet waard. Dan denk ik jezus jongens, wat is dit voor kleuterklas. We doen het niet. Hoe kan dat nou. Nou wil ik niet de schuld geven aan anderen of de groep'', vertelt Cees.

Cees legt nogmaals uit dat hij helemaal overdonderd was door de speech van Bas tijdens de nominaties. Volgens hem was ook Benjamin nogal verbaasd. ''Dat soort harde woorden, dat is mooi en gaat wel op de televisie'', vertelt Cees. Hij vind dat niet fijn om zo te worden afgeschilderd voor zoveel mensen. Hij vind dat heel heftig. Volgens Bas zijn er zoveel dingen die heftig zijn en uit de context worden gehaald door geknip en geplak. Er volgt een streamlock.

Bas heeft nu achteraf gezien toch wel een beetje spijt. Hij heeft het er moeilijk mee om Cees zo te zien en had het anders moeten aanpakken. Misschien toch moeten afsluiten met een positief woordje of opbouwende kritiek. ''Ik weet dat je een goed mens bent'', laat Bas weten. De vraag is nu alleen of Bas zijn eigen imago probeert te redden of dat hij het echt meent. Wat denk jij?




0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.