Cees gaat Utopia maandag verlaten. ~ Utopia Gekte

10/04/2016

Cees gaat Utopia maandag verlaten.

Jessie, Rianne en Cees genomineerd.

De drie genomineerden zijn bekend, maar spannend is het niet. Cees gaat aanstaande maandag Utopia verlaten en iedereen mag het weten. Hij kreeg maar liefst 25 stemmen van zijn medebewoners. Dat is inclusief de publieksstem.

Cees bedankt iedereen voor hun woorden. Hij vind het jammer, maar ziet ook dat het duidelijk is. ''Maak je geen zorgen. Ik ga maandagochtend om 8 uur, ongeveer, misschien half negen, niet vrijwillig weg. Dat doen we niet. Ik ga maandag gewoon naar huis worden gestuurd. En dat ga ik ook aangeven. Mijn tijd is daar. Gezien alle verhalen en de manier hoe we hier in zitten vind ik het terecht dat jullie ook alles mogen meemaken hier'', aldus Cees. Toch vind Cees het jammer dat niemand binnen komt voor persoonlijke ontwikkeling, en wel voor roem. Hij hoopt dat iedereen daar mee aan de slag gaat. Cees is trots dat hij de langstzittende 40, 50 en 60 plusser is in Utopia op 10 oktober. ''Met die records ga ik Utopia maandag verlaten. Ik wil jullie vragen om aanstaande zaterdag met mij een feestje te vieren'', vraagt Cees. De groep is lyrisch en vind het fantastisch. Ze vliegen Cees in de armen en knuffelen hem. Er vallen ook al wat tranen.  

 Iedereen komt Cees even knuffelen en vertellen hoe trots ze op hem zijn. Hoeveel irritaties ze ook hebben aan elkaar, ze gaan Cees heus wel missen. Alle bewoners verheugen zich op het feestje van aanstaande zaterdag. Cees beseft dat hij zich moet realiseren dat aan alles een einde komt. En nu is het zijn tijd. De vele woorden en stemmen die hij kreeg vind hij terecht. Alleen de keiharde woorden van Bas doen hem wel veel pijn. ''Dat valt mij heel erg tegen'', vertelt hij aan Cemal. Later vandaag gaat hij er nog wel met Bas over praten. 

Cees wilde het liefst 15 oktober pas vertrekken, maar hij is niet van plan om Rianne en Jessie dwars te zitten. Daarom heeft Cees er vrede mee om aanstaande maandag naar huis te worden gestuurd. 4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.