Billy zorgt dat Romy uit de buurt blijft. ~ Utopia Gekte

10/19/2016

Billy zorgt dat Romy uit de buurt blijft.

Logeren met Billy.

Utopia zit vol verrassingen vandaag. Als je denkt dat het niet gekker kan heb je het altijd mis. Keer op keer weten de bewoners ons weer te verrassen. Zoals eerder geschreven is Billy als de dood dat Jessie iets met Romy gaat uitspoken. Ze vind het alles behalve fijn dat Jessie verhuist naar de groene slaapkamer. Ze denkt niet dat Romy nog veel voor Cemal voelt en vreest dat ze met Jessie het bed in duikt?

Jessie is definitief verhuist naar de groene slaapkamer nu, waar Romy dus ook slaapt. En Cemal gaat over twee dagen naar Turkije toe. Dat betekent dat Jessie en Romy alle gelegenheid hebben om elkaar beter te leren kennen... Billy heeft daar op een slimme manier een abrupt einde aan gemaakt en heeft het slim gespeeld. Ze heeft Romy uitgenodigd om bij haar te logeren op de dagen dat Cemal in Turkije is. Jessie is daar inmiddels ook van op de hoogte. Romy vertelde hem dat ze bij Billy logeert. Hij vroeg of zij dat heeft gevraagd en Romy beaamt dat. Jessie lacht het ietwat ongemakkelijk weg.

Later roken ze samen nog wat, maar er komt een streamlock. Billy vroeg of Jessie het zelf bedacht heeft om in de groene slaapkamer te gaan slapen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.