Billy vond het moeilijk om afstand te doen van iets waarvoor ze binnen kwam ~ Utopia Gekte

10/04/2016

Billy vond het moeilijk om afstand te doen van iets waarvoor ze binnen kwam

''Maar natuurlijk doet het me wat''

Terwijl buiten de dieren worden verzorgd zien we Billy en Rowena om drie uur samen binnen aan tafel zitten om een goed gesprek te voeren. Billy vertelt onder andere aan Rowena waar de ''jaloezie'' vandaan komt. Billy gunt Ruud alles en het was zeker niet dat ze hem geen nieuwe vriendin of liefde gunde. Rowena vertelt vervolgens over Barry. Het is nog steeds een hele moeilijke kwestie. Ze wil hem niet constant benoemen want daar kiest hij niet voor en dat vind ze ''fucked up''. Ze wil wel, maar het kan niet. ''Ik denk dat we meer gemeen hebben dan we denken'', aldus Billy. ''Bizar hé'', vind Rowena. Ze knuffelen elkaar. ''Laten we vanaf hier verder gaan''. Volgens Rowena kunnen ze het namelijk heel gezellig hebben samen, maar er was even een kink in de kabel. Billy geeft toe dat ze het moeilijk vond om afstand te moeten doen van iets waarvoor ze binnen was gekomen. Wel geeft ze toe dat dat door haar eigen toedoen was. Zij was degene die na zes dagen al bij iemand anders in bed lag. Ze was bang haar familie (Ruud) kwijt te raken en volgens haar was haar familie bang voor hetzelfde en dan gaat ze geforceerd gedrag vertonen en steekjes geven om te kijken of Ruud het wel ziet. Ze moet een balans vinden. Rowena zegt te begrijpen dat Billy het moeilijk heeft. ''Gehad'', verbetert Billy haar. Ze heeft het moeilijk gehad, maar is nu heel erg opgelucht.

Rowena snapt dat Billy in deze bizarre situatie.... Ze maakt haar zin niet af. De lessen die ze hieruit leren zijn mooi en goed volgens haar. Billy zegt dat ze zich er tegen heeft verzet. ''Heel de tijd was het 'Ik ben gelukkig met Jessie, het doet me niks', maar natuurlijk doet het me wat. [...] Nu merk ik toch dat er mensen zijn die je opvangen en dus ook meer begrip. Ik vind dat jij dat ook verdiend. Ik heb je ergens onderdeel van gemaakt waar je geen onderdeel van hoort te zijn'', aldus Billy. Rowena vind het fijn dat Billy er open en eerlijk over is. ''Vanaf hier kunnen we verder''. Nogmaals omhelzen ze elkaar. Billy besluit ook meteen nog even wat over haar situatie op Sint maarten te vertellen. Zo vertelt ze dat ze daar alleen maar zat te niksen. Ze had er niks te doen en zat alleen te wachten tot hij thuis kwam en ze weer ruzie hadden. ''Tot hij belde''. Over wie ze het heeft is niet duidelijk. Zou Ruud haar gebeld hebben? Haar familie was het niet, want die belde niet eens vertelt ze. ''Thanks Bill'', sluit Rowena het gesprek uiteindelijk af. ''Jij ook thanks. Zo komen we ergens'', aldus Billy.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.