Billy moest gisteren heel erg kotsen. ~ Utopia Gekte

10/26/2016

Billy moest gisteren heel erg kotsen.

Een Utopiaanse ochtend.

Hoewel er niet veel lijkt te gebeuren in Utopia zijn de bewoners eigenlijk best druk voor hun doen. Niet alle bewoners natuurlijk, maar veel dan. Romy is weer lekker aan het tekenen in de woonkamer. Billy en Jessie maken er wat grapjes over en gelukkig kan Romy mee lachen. Billy zegt sarcastisch dat Romy heel erg goed kan tekenen. Jessie maakt vervolgens een inkoppertje. Iets van dat ze is blijven hangen in groep 2 ofzo. ''Ja je kan zien dat ik al jaaaaren teken'', grapt Romy er zelf over. Ze voelt zich duidelijk weer een stuk beter na haar intieme nacht met Cemal. En ze is één van de bewoners die tenminste ergens mee bezig is. Billy doet niet veel meer dan heel aanwezig zijn en op de bank hangen. Ze is een beetje zenuwachtig omdat zij straks haar familiebezoek ontvangt. Ze vertelt gisteren heel erg te hebben gekotst, ze weet alleen niet hoe dat komt. Het voelde alsof haar longen eruit kwamen. Ook kreeg ze heftige krampen, tintelingen in haar vingers en ze voelde paniek. We gaan er maar vanuit dat ze niet zwanger is, maar je weet het maar nooit... ''Alsof mijn maag eruit kwam'', zegt ze gapend. Kevin maakt zichzelf nuttig door Billy een kopje koffie aan te bieden. ''Heeeerlijk, dankjewel lieffie!''

Door naar andere bewoners. Bas heeft net bezoek gehad om iemand bij Vogel Village te laten kijken. Het gaat om een of andere kip die moeite heeft met broeden ofzo. Volgens de beste man komt alles wel goed, als Bas het maar in de gaten blijft houden. Het kan zijn dat de kip eerst een stuk of 10 eieren eruit wil poepen voordat ze gaat broeden. Op die manier komen alle kuikens er tegelijkertijd uit.

In de keuken zien we Jessie bezig met groente. Misschien is hij het avondeten al aan het voorbereiden? Hij liet net weten nu al heel veel honger te hebben. Ook Cemal is in de keuken want hij is patat aan het hakken. Er komen later vandaag eters, maar ik weet nog niet hoe of wat precies. Achter de computers waren Jacco en Gina net te zien. Zij zijn beide bezig met mails en administratie, tussendoor met wat hulp van Jessie. Jacco vroeg bijvoorbeeld of de factuur voor de busreis van de ouderen al is betaald. Dit in verband met de aankomende ouderenbingo.

Is er ook nog sappig nieuws, vraag je jezelf misschien af. Mwah... Een klein tipje van de sluier. ''Cemal denkt het zelf ook'', zegt Romy uit het niets in de woonkamer tegen Billy. ''Wat? Dat van Kevin'', vraagt ze. Romy beaamt het en vraagt Billy even te wachten. Daarna verdwijnen ze uit beeld en krijgen we Rianne te zien. Zij laat haar post lezen aan Victoria op de vide. Gelukkig heb ik gisteren nog het een en ander opgevangen. Kevin schijnt Cemal erg leuk te vinden. En daar zijn verschillende bewoners inmiddels van op de hoogte. Hier krijgen we vast nog meer van te horen de komende tijd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.