Billy leest nieuws over Kim Kardashian voor. ~ Utopia Gekte

10/04/2016

Billy leest nieuws over Kim Kardashian voor.

''Je kinderen zijn er ook hé''.

Vol verbazing leest Billy het nieuws in de krant over Kim Kardashian. Zij is in een appartement overvallen door vijf gewapende mannen in politiekleding. Op dat moment was er geen bodyguard aanwezig, maar wel een vriendin die zichzelf opsloot in de badkamer en hulp inschakelde met haar telefoon. Helaas kwam de bodyguard pas twee minuten later binnen nadat de overvallers alweer verdwenen waren. Kim Kardashian werd met handboeien in het bad gelegd en vreesde voor haar leven of een verkrachting. Gelukkig is ze er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Alleen is er wel 10 miljoen euro aan sieraden buitgemaakt, inclusief enkele mobieltjes. Onder de juwelen zit vermoedelijk ook haar trouwring die ze van Kanye West kreeg. Ter waarde van 4 miljoen euro... Alle inwoners zijn het over één ding eens. Op zo'n moment wil je Kim Kardashian niet meer zijn. Gina denkt meteen aan de kinderen van Kim Kardashian. ''Je kinderen zijn er ook hé'', zegt ze geschrokken en bezorgd. Echter lijkt het er gelukkig op dat beide kinderen niet aanwezig waren op het moment van de overval. Dominique heeft er ook zo haar mening over: ''Kim Kardashian is fake''.

Al met al lijkt er weinig stress te zijn om de nominaties in Utopia. Het uiterlijk is allemaal veel belangrijker, dus wat dat betreft zijn ze net zo menselijk als Kim Kardashian. Dominique staat weer voor de spiegel om haar make-up bij te werken. En ook bij de badkamer is het nog altijd dringen geblazen. ''Ik ga vierdest'', roept Romy meerdere malen. Het is nog steeds onduidelijk hoe laat de nominaties gaan beginnen. In dit tempo zijn de overvallers van Kim Kardashian eerder opgepakt dan wanneer wij weten welke bewoners worden genomineerd.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.