Billy: ''Kruip in zijn kont! Echt, serieus!'' ~ Utopia Gekte

10/18/2016

Billy: ''Kruip in zijn kont! Echt, serieus!''

De rapen zijn gaar.

Het was weer ouderwets hommeles tussen Jessie en Billy gisteravond. Het begon bij Billy die even een moment voor zichzelf pakte en in bad ging liggen. Op dat moment kwam Jessie even bij haar op de rand zitten om te kletsen over de afstand die zij hebben. In overleg hebben ze er beide genoegen mee genomen dat ze meer afstand van elkaar nemen. Zo slaapt Jessie bijvoorbeeld niet meer in dezelfde kamer. Hij is weer van harte welkom in de groene kamer bij Jacco en Karin. Jessie doet zijn best om uit te leggen waarom deze afstand nodig is. Hij hoopt dat ze weer naar elkaar toe gaan groeien. Daar was Billy het die ochtend nog mee eens, maar nu lijkt ze dat minder aangenaam te vinden. Ze is van mening dat Jessie haar al de hele dag negeert. Iets wat totaal niet zo is overigens, maar wellicht heeft zij het wel zo ervaren. Billy zegt klaar te zijn met het 'gezeik'. Jessie snapt niet wat ze bedoelt omdat ze dit gewoon zo afgesproken hebben en hij houdt zich aan de afspraak. Wanneer Jessie vertelt dat hij met Ruud heeft gepraat is Billy er helemaal klaar mee. Na wat ongemakkelijk gelach vanuit Billys kant sommeert ze Jessie om de badkamer te verlaten.

Het duurt niet heel lang tot Billy hem weer opzoekt. Nadat ze een tijd opgefokt door de loods heen en weer wandelde en in en uit beeld verscheen. Ze kan het niet geloven dat Jessie met Ruud heeft gepraat voor relatieadvies. Terwijl Jessie heel rustig blijft staat Billy op het punt van ontploffen. ''Kruip in zijn kont! Echt, serieus'', is één van de vele dingen die ze roept. Vervolgens ligt ze weer alleen op bed haar boek te lezen.Dat is voor Jessie de ultieme gelegenheid om Ruud in te lichten over deze situatie. ''Voordat ze ook nog ruzie met hem gaat maken'', moppert hij hardop tegen zichzelf.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.