Billy: ''Jacco gaat echt gebukt onder het gedoe met Rianne'' ~ Utopia Gekte

10/07/2016

Billy: ''Jacco gaat echt gebukt onder het gedoe met Rianne''

Dominique vind het ''echt belachelijk''

De ochtend verliep rustig in Utopia. Een groepje bewoners had een lang overleg, maar rond twaalf uur is dat ook weer voorbij. Victoria zien we dan bellen met Wim Vroege. Er is namelijk een verstopte wc die ze al een maand niet gebruiken. Misschien dat Wim er een keer naar kan komen kijken. Ramona schijnt ook iets met Wim Vroege afgesproken te hebben. Alleen moet ze het nog bevestigen. Hij wacht nog even op die bevestiging en zal dan weer richting Utopia komen. Dominique zien we ondertussen samen met Rianne en Jessie in het kantoor zitten achter de computers. Dominique vind iets dom, echt heel dom. Het blijft even onduidelijk wat ze precies dom vind, maar het schijnt te maken te hebben met het 1000 dagen feest. Dominique dacht dat Thomas uit zichzelf kwam in plaats van dat ze er voor moesten betalen. Dan had ze er ook nooit voor gekozen. Ze praten over 1500 (Euro?) minimaal. ''Echt belachelijk''. aldus Dominique. Ook vraagt ze zich af hoe het kan dat dat nooit in overleg gebeurd is. ''We hadden gezegd dat we dit aan budget hadden voor de special guest'', aldus Rianne. ''En we konden niet anders dan dit hier'', gaat ze verder terwijl ze bedragen opschrijft op een papiertje zodat wij het niet mee kunnen krijgen. Dominique laat nogmaals weten het raar te vinden dat het niet in overleg is gegaan. ''Daar konden wij niks aan doen'', aldus Rianne. ''Hoezo niet'', vraagt Dominique verder. Rianne schrijft weer het een en ander op. Het is duidelijk dat achter er iets mee te maken heeft en we iets niet mee mogen krijgen. Lekker geheimzinnig allemaal. Nadat Dominique gelezen heeft wat Rianne op heeft geschreven lijkt ze het opeens te snappen. ''Oké'', antwoord ze. ''Wij konden enkel en alleen budget aangeven'', aldus Rianne.

Om tien voor half één zien we dat er alweer een nieuw overleg plaats vind. Dit keer zien we Romy, Victoria, Ramona, Rowena en Billy overleggen aan de tafel. Wilmon zien we achter de computer zitten. Het lijkt er dus op dat hij aan het werk is, maar misschien speelt hij wel een spelletje of schrijft hij alleen een rap. Kevin zien we nog steeds niet veel doen. Zitten, praten en rondlopen. Cees gaat ondertussen ook gewoon door met hetgeen wat we van hem gewend zijn. Mopperen, klagen, zeuren en hardop tegen zichzelf praten om te laten weten hoe geschokt hij is. ''Onbeschoft! Hoe durven ze dat te zeggen. Dit is toch onvoorstelbaar jongens''. Om kwart voor één zien we Jessie in de keuken waar hij aan Benjamin en Victoria vraagt of ze een gedicht willen schrijven om voor te dragen aan de ouders van de Utopia baby. Benjamin en Victoria willen dat natuurlijk wel. Jessie heeft al een hele planning. Zo zou Rianne een ooievaar maken van hout. Romy een tekening. En ze gaan een klein merchandise pakketje samenstellen + een rompertje in de kleinste maat om te dragen. Ook heeft Jessie net al allemaal feest artikelen bestelt zoals een roze loper, roze slingers en naam ballonnen. Dat komt allemaal morgen binnen. Gina gaat cupcakes maken en misschien kunnen ze ook nog roze drankjes maken. Victoria vraagt enthousiast of ze Gina daarbij mag helpen. ''Yeah leuk''. De roze drankjes worden drankjes met soja melk en ijsblokjes. Dat had Gina al in gedachten. Ook lijkt het Jessie leuk om blikjes aan een touwtje vast te maken voor achter de auto voor als ze weer wegrijden. Een hele planning dus al.

Even later zien we Billy naar Jessie lopen. Ze maakt zich namelijk zorgen om Jacco. ''Ik weet niet of het aan ons is maar Jacco gaat echt gebukt onder het gedoe met Rianne''. En volgens Billy wil Rianne niet met Jacco face to face praten. ''Het zit hem echt heel hoog en het gaat niet goed''. Jessie laat weten zo wel even met Jacco te gaan praten want dit is niet de bedoeling. ''Nee, dat is echt niet de bedoeling'', aldus Billy. Niet veel later stapt Jessie dan ook op Jacco af. ''Gaat het goed, wil je zo even praten? Ik hoor dat je je bont en blauw irriteert aan Rianne'', aldus Jessie. ''Zij aan mij. Ik heb nog nooit iemand zo meegemaakt'', aldus Jacco. Ook wil Rianne niet met hem praten, maar het is ook de vraag of Jacco daar nu nog wel behoefte aan heeft.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.