Billy is woest: ''Jezus ik ben je echt zat aan het raken''! ~ Utopia Gekte

10/18/2016

Billy is woest: ''Jezus ik ben je echt zat aan het raken''!

Nog meer ruzie...

De ochtend leek zo goed te verlopen... Tot Jessie en Billy weer gingen praten. In de paarse slaapkamer is Jessie zich nog steeds aan het omkleden zodat hij kan gaan sporten. En Billy besluit ook om toch uit bed te komen. Daarom vraagt Jessie aan haar welk bed hij mee kan nemen naar de groene slaapkamer. Billy blijft stil. Er komt geen reactie. JEssie vraagt het nogmaals, tevergeefs. ''Dan pak ik zo zelf wel gewoon een van de twee bedden'', besluit Jessie terecht. Als zij geen keus kan of wil maken dan zit er niks anders op. Maar ook nu is Billy niet tevreden. Sterker nog, ze schiet weer uit haar slof. ''Jessie, praat alsjeblieft gewoon niet met me. Echt niet. Trap me nog verder naar beneden. Jezus, ik ben je echt zat aan het raken. Goed toch. Lekker doorgaan, volwassen. Zo volwassen. Echt pffff zucht, laat me gewoon met rust man!''

 ''Ik mag absoluut niet over mijn gevoel praten met jou, je dreunt over me heen en bespreekt relatieproblemen met mijn ex! Ik ben nog niet klaar Jessie. Ik ben nog niet klaar. Ik ben nog niet klaar'', aldus Billy. ''Praat niet tegen me als je deze houding aanneemt. Ik wil dit ook niet, maar zo hoeft het ook niet'', zucht Jessie. In de keuken doen ze nogmaals een poging om te praten. Billy vraagt nogmaals of ze uit mag praten. Haar frustratie is niet weg omdat Jessie voortaan niet meer met Ruud praat. ''Hij pakt mij daar mee. Ik snap niet dat jij dat niet snapt. Je geeft hem elk wapen in handen om jou en mij te irriteren. Dat is zo stom! Zo gaat het elke keer. Ik probeer het ook niet te doen en jij geeft alles zo weg. Waar ik voorzichtig in ben geweest doe jij niet. Het gaat hem niks aan en dat is mijn boosheid'', legt Billy uit. Ze heeft liever dat hij met Victoria er over praat en niet met haar ex. Dat vind ze echt niet cool. ''Jij maakt alle keuzes doodleuk en gaat naar de groene kamer. Prima, maar kan je ook een beetje overleggen. Denk je dat ik dit makkelijk vind? Even serieus. Ik vind het niet leuk dat je dit doet, echt niet'', roept Billy.

Jessie wil afspreken dat ze niet meer zulke drastische dingen naar elkaar schreeuwen. Billy kan er niks aan doen, ze is gewoon boos. En wat Jessie zegt komt dan niet meer aan. Het voelt alsof ze continue geprikt wordt door Ruud. Hij zou haar met alles pakken en prikken. En dan bespreekt Jessie ook nog eens alle relatieproblemen met Ruud. Hij schrikt daar van want dat soort dingen doet Ruud niet wanneer Billy er zelf ook bij zit. Ook vind hij het inderdaad niet nodig dat hij dit met Ruud heeft besproken. Volgens Billy is Ruud alleen maar bezig met televisie maken en zijn momentje pakken. ''Ik probeer met man en macht bij hem uit de buurt te blijven'', legt ze uit.

Uiteindelijk loopt Billy weer boos weg. ''Ik begrijp er geen reet meer van. Het is ongelooflijk, echt niet. Pffffff'', zucht ze bij de koffiemachine. Ook Jessie mompelt nog wat door tegen zichzelf terwijl hij naar het rokersbankje loopt. Voorlopig komen Jessie en Billy er nog niet uit. Samen roken ze een peuk. Ze gaan zo ongetwijfeld weer verder met ruzie maken. ''Wil je zo even blijven zitten'', vraagt ze aan Jessie. Terwijl ze net zelf boos wegliep omdat ze 'er geen reet meer van snapt''.

Update 09:42. Jessie wil nu echt even afstand houden en kijken waar het schip strandt. Billy humt dus lijkt het er mee eens te zijn. Ze praten weer op een normale toon met elkaar. Het hoofdstuk Ruud is ook afgesloten, ze zijn het met elkaar eens wat dat betreft.   2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.