(UPDATE) Billy en Jessie ook financieel van elkaar gescheiden. ~ Utopia Gekte

10/23/2016

(UPDATE) Billy en Jessie ook financieel van elkaar gescheiden.

Slaap lekker...

Zoals gezegd kan het weleens een lange nacht gaan worden voor Jessie en Billy. Al geruime tijd geeft Jessie aan te gaan slapen, maar het is er nog niet van gekomen. ''Ik heb je praktische probleem opgelost'', laat Jessie aan Billy weten in de paarse slaapkamer. ''Ik dacht dat je niet meer met me zou praten. Doe het dan ook niet'', zegt Billy neerbuigend. Jessie loopt door richting de badkamer om zijn tanden te poetsen. Hij heeft het geld verdeeld geloof ik, of zelfs alles op Billy haar bed gelegd. Inclusief het goudklompje als ik het goed hoorde. De zoveelste ruzie van net ontstond toen Billy met iets praktisch kwam. Ze vroeg zich af hoe ze het met hun gezamenlijke geld gaan doen nu er definitief een einde is gekomen aan hun - volgens Jessie halfbakken - relatie. Nou, dat heeft Jessie dus op deze manier opgelost.

Terwijl Jessie zijn tanden poetst ligt Billy in bed te lezen. Niet veel later ligt Jessie doodstil in zijn eigen bed, 2 meter naast Billy. Hij heeft zijn apneu masker nog niet opgezet. Maar na een minuutje stilte besluit hij zijn masker toch te pakken. Billy leest in stilte door. Er heerst een euh... Ja... Onaangename sfeer. Het lijkt er op dat Jessie nu ├ęcht gaat slapen. Hopelijk volgt Billy dat goede voorbeeld snel. Er zijn nog genoeg dagen op komst om verder te gaan met deze dramatische ruzies.

Nou, slapen gaat hem blijkbaar toch niet worden. Jessie trekt zijn masker weer af en loopt naar de keuken. Daar pakt hij een appeltje om te eten. In de woonkamer ploft hij neer op de bank om daar op zijn gemak de appel op te smikkelen. De kachel blijkt nu ook nog eens kapot te zijn gegaan. Jessie vraagt nog aan Romy of zij in zijn bed wil slapen in de paarse slaapkamer. Romy is verbaasd en snapt er niks van. Billy slaapt namelijk bij haar vanavond. Dus daarmee is dat probleem ook opgelost. Alleen wel vreemd dat Billy nu dan de hele tijd in de paarse slaapkamer in bed ligt te lezen. Zo kan Jessie voorlopig nog niet gaan slapen... Ik hou het echt voor gezien voor vandaag, dus nogmaals een fijne nacht allen. :-) Morgen meer...

Update: 23:33. Het is geen liefde volgens Jessie. ''Koste wat kost moet ze mij het gevoel geven dat ik dingen fout doe. Ik bedenk de gekste dingen. Ze dwingt mij na te denken en uit wanhoop bedenk ik maar redenen. Het is te gek voor woorden'', vertelt hij aan Ramona op het rokersbankje. Billy komt ook nog even langs. Ze gaat toch wel op de paarse slaapkamer slapen en niet bij Romy. Romy is namelijk nog wakker en Billy wilt gewoon gaan slapen. ''Doe waar jij je fijn bij voelt. Ik red me wel'', laat Jessie weten. Billy druipt vervolgens weer af en Jessie praat nog even verder met Ramona. Als Billy eenmaal binnen is besluit ze om toch wel weer bij Romy te gaan slapen. Jessie weet dit nog niet en zegt op dat moment het volgende tegen Ramona: ''Ze is knettergek. Ze is echt knettergek. Ik moet dit voor eens en voor altijd achter mij laten anders raak ik verstrikt in het web dat Billy heet. Ik voel mij zo vaak zo vreselijk als ik mij nu voel en toch trek ik mij steeds weer naar haar toe. Nog even en ze kunnen mij opsluiten'', zegt Jessie bloedserieus. Volgens Ramona is dit verliefdheid. Billy puzzelt ondertussen weer op bed in de paarse slaapkamer.    
5 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.