Billy en Gina missen Cees nu al en Billy is trots op Jessie ~ Utopia Gekte

10/11/2016

Billy en Gina missen Cees nu al en Billy is trots op Jessie

De bewoners kunnen weer maandenlang stoken

Rond half vijf 's middags zien we dat er iemand voor de kachel/verwarming is gekomen. Al snel ontdekt hij wat het mogelijke probleem is. De kachel moet worden bijgevuld en een schakelaar stond uit. Dit is al vaker gebeurd, alleen toen waren er altijd inwoners bij die inmiddels weer vertrokken zijn. Daarom hebben ze elk jaar weer hetzelfde gedoe met de kachel. Het heeft niet lang geduurd tot de verwarming het weer deed. Het was inderdaad een kwestie van even bijvullen. De Utopianen kunnen dus weer stoken tot ze er bij neervallen. Financieel gezien dan hé. Elke winter is het weer een flinke kostenpost. Dus we krijgen vast nog veel discussies over de aankomende rekeningen te horen.

Voor de rest valt er al de hele dag weinig te beleven in Utopia. Ze hebben weer een dagje vrij gekregen na deze zenuwslopende en bloedstollende en spectaculaire nominatieperiode. Dominique en Bas zijn aan het sporten in de gym, Ramona is aan het koken en Jessie is nog altijd aan het zagen en schuren met Cemal. Waarom? Ze maken de traptreden van de trap naar de vide dicht zodat je er niet meer doorheen kan kijken. Volgens mij maken ze daar een soort opslagruimte van voor de merchandise van het winkeltje. Om tien over zes zien we iedereen weer in de loods. Het is namelijk tijd om te eten. Tijdens het eten laat Dominique weten dat ze op 11 november een verrassing gepland heeft voor haar medebewoners. ''Het word superleuk. Ik kan er alleen nog niks over zeggen. Dat is beter voor onszelf, dus laat het gewoon over je heen komen''. 11 november om half twaalf moet iedereen klaar zitten. Daarna worden er meteen nog meer dingen besproken, alleen is het slecht te verstaan omdat de zenders van de pratende personen zacht gezet zijn. Donderdag schijnt er ook iets plaats te gaan vinden.

Na het eten neemt Billy plaats in de kappersstoel bij Gina om haar haren te laten verven. Terwijl Gina aan het werk is voeren ze meteen een lang gesprek. Eerst over het merk producten wat Gina gebruikt in haar kapsalon, daar is ze namelijk heel tevreden over. Daarna komt ook Cees even ter sprake. Beide dames missen hem al een beetje. Ze missen de standaard gesprekjes bijvoorbeeld als ze vroegen hoe Cees geslapen had en dat hij dan altijd hetzelfde antwoord gaf. Dat hij slecht geslapen had. Gina vertelt dat Cees altijd even langs kwam als ze knipklanten had om te vragen of iemand iets wilde hebben. Billy vertelt dat Cees heel veel trekjes van haar vader heeft. Haar vader fietste nog net niet naar haar school toe om te zeggen dat ze haar bordje niet in de vaatwasser had gezet. Ze stoorde zich er bij Cees dus niet aan omdat ze er heel veel van herkende. Ook nieuwkomer Kevin komt daarna ter sprake. Billy vind het een hele fijne jongen. ''Een lieverd'', vult Gina aan. Zij zegt een goed gevoel bij hem te hebben. ''Ja, hij is lief en durft ook. Dat is ook leuk'', aldus Billy.

Als ze ook daar weer over uitgepraat zijn komt Jessie ter sprake. Billy laat weten dat zij Jessie niet uit balans moet brengen met haar emoties en andersom ook niet. Ze moeten het luchtig houden en met zichzelf bezig zijn. Ze moeten vooral niet afhankelijk van elkaar worden want dat is niet wat Billy wil. Ze vind Jessie een slimme en intelligente jongen en kan veel van hem leren. Andersom precies zo. Hij praat bijvoorbeeld niet veel over zijn gevoel en daarin kan hij van Billy leren. Jessie maakt vaak verstandige keuzes als hij niet drinkt en daar wil Billy juist weer van leren. De laatste tijd haalden ze niet het beste in elkaar naar boven dus moesten ze wat afstand nemen. Gina vind dat knap van Billy dat ze dan even afstand kan nemen. Billy zegt dat ze Jessie dan laat vallen, maar anders laat ze zichzelf nog meer vallen als ze geen afstand neemt. ''Of je bent een toevoeging voor elkaar en als dat niet zo is dan moet je dat ook eerlijk zeggen''. Billy vind de genegenheid gewoon fijn en als ze het vol kunnen houden zoals het vandaag gaat dan is het goed, maar eerst wil Billy zien dat dat kan. Eerst moeten ze het elkaar laten zien en daarna kunnen ze verder kijken. ''Nu is het gewoon leuk voor zolang het leuk is'', vult Gina aan. Billy hangt er nu niet zoveel aan op en dat moet Jessie ook niet doen. Gina is het daar mee eens. Er hoeft geen label aan. Billy vind het echt super fijn om met Jessie te slapen, maar ze vind het ook fijn om haar eigen tijd in te delen en bezig te zijn met Billy Jeans. Dat zijn dingen waar ze buiten mee verder wil. Ook laat Billy nog even weten trots op Jessie te zijn. Waarschijnlijk bedoeld ze dat hij de groep vertelt heeft over zijn alcoholprobleem. Volgens Billy vond Jessie dat zo moeilijk om te doen, maar hij deed het wel. ''Eindelijk ook zijn zwakte tonen. Anders had hij misschien wel gewoon thuis geweest'', vult Gina aan. Volgens Billy krijgt hij hierdoor nu ook meer begrip. Billy wil nu gewoon gaan genieten met Jessie. Eerst moeten ze elkaar beter leren kennen en veel lol maken. Ze hebben al heel veel mee gemaakt in de korte tijd dat ze elkaar kennen. ''Buiten was je al lang bij elkaar weg gegaan. 'Dit is hem niet hoor'. We gaan nu genieten en heel veel lol maken'', aldus Billy.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.