Billy blijft verdrietig en praat weer met Jessie. ~ Utopia Gekte

10/18/2016

Billy blijft verdrietig en praat weer met Jessie.

Slot op de B&B.

Rianne komt geheimzinnig naar Jessie toe gewandeld. Ze heeft een opdracht gekregen. Een slot bestellen en die op de deur van het cordwood huisje bevestigen. Zo kan geen enkele bewoner nog stiekem in de B&B slapen. Ook Gina is inmiddels op de hoogte van haar geheime plan. Op deze manier hoopt Rianne dus te voorkomen dat bewoners nog eens in de B&B gaan slapen. Ramona deed dit van de week tegen alle afspraken in.

Niet veel later speelt Jessie weer een hoofdrol in een gesprek. Na een peuk op het rokersbankje gaan Jessie en Billy weer verder met hun problemen. Ze hebben weer nieuwe energie gevonden om te praten. ''Ik heb gewoon moeite met...'' Jessie laat Billy niet uitpraten. ''Zie het als een kans. Als het weer goed moet komen dan is het op deze manier. Misschien nooit, misschien over een paar maanden. Als ik ergens een punt achter zet dan is het afgesloten hoofdstuk voor altijd. En dat is niet hoe ik het nu zie. Doodnormale gesprekken lopen uit de hand omdat we gefrustreerd zijn'', legt Jessie uit. Billy geeft aan het allemaal wel te snappen, maar gevoelsmatig vind ze het allemaal 'kut'. Ze heeft veel moeite om er mee te 'dealen'.

Jessie geeft aan dat ze deze keus beide hebben gemaakt, om tijdelijk uit elkaar te gaan. Of apart te slapen. Het maakt Jessie allemaal niks meer uit hoe de kijkers over deze hele situatie denken. Daar gaat het helemaal niet om. Hij wil gewoon lekker zijn eigen ding doen en had het liefst dat vrolijkheid met Billy daar ook bij hoorde. Alleen is dat momenteel niet mogelijk, hoe graag hij dat ook wilt. ''Als het klopt wat Ruud heeft gezegd dan heb je nu misschien twee maanden liefdesverdriet'', aldus Jessie.

Billy vind van zichzelf dat ze ongeduldig is en erg gevoelig. Ze is niet blij nu met hoe het tussen haar en Jessie gaat. Het valt haar erg zwaar, zeker als ze weet dat dit de aankomende tijd zo blijft. Jessie geeft aan ook liever naast Billy te slapen. Hij stond ook niet te juichen om op de groene kamer te gaan liggen, ook al lacht hij alles weg. Hij knuffelt Billy en geeft haar een kus op de wang. ''Je doet het goed. Ik ben trots op je'', laat Billy weten. Beide bewoners zijn niet van mening veranderd, ze moeten inderdaad afstand houden. Maar dat betekent niet dat Billy het er makkelijk mee heeft. ''Als je je nu fantastisch had gevoeld was het toch ook niet goed geweest? Dan was het wel duidelijk geweest'', merkt Jessie op. Ze is het er mee eens. ''Het is goed, ik weet het ook wel. Maar ik ben en blijf wel een meisje of vrouw. En ik probeer me sterk te houden en iedereen vraagt hoe het gaat. Het liefst zou ik nu gewoon even alleen willen zijn. Ik doe dwars, gemeen en onaardig. Ik vind mezelf ook helemaal niet leuk zo. Ik gedraag me niet zoals ik zou willen. Dat moet ik leren, dat is ook goed. Het gaat met vlagen'', snikt Billy.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.