Bewoners maken zich klaar voor de strijd. ~ Utopia Gekte

10/04/2016

Bewoners maken zich klaar voor de strijd.

Utopia ontwaakt.

Ondanks dat het een spannende dag is vandaag gaat Utopia maar langzaam van start. De meeste bewoners staan nu nog in de badkamer hun haren te föhnen. Iedereen gaat weer zijn/haar uiterste best doen om er spik en span uit te zien voor de nominaties. Er staan nu maar liefst 4 bewoners in de badkamer en daarnaast douchen er ook nog mensen. Dominique doet uit het niets de douche deur open van Ramona en zij schrikt daar nogal van. ''Ben je bijna klaar? Vijf minuutjes'', laat Dominique weten. Dit is niet de eerste keer dat Dominique dit doet. Ze is wel vaker ongeduldig met als gevolg dat ze de douche deur opent om naar binnen te gluren. Laatst deed ze dit nog bij Rianne die dat ook niet echt kon waarderen.

In het weiland vinden we Rowena en Romy, ver weg van alle drukte en chaos in de badkamer. Zij zijn ook deze dierendag weer aan het zwoegen voor de dieren. Romy laat weten pas na de stemming te gaan douchen. Ze gaat daarna ook eerst sporten namelijk en dan is ze weer aan het zweten. Rowena vind de nominaties niet spannend. Ze zegt ook niet te hebben gepeild bij haar medebewoners. Wel voelt ze een publieksstem aankomen. De regie vind dit gesprek blijkbaar minder spannend dan Karin die haar haren föhnt in de badkamer. Dus we mogen daar weer naar kijken. Op de andere stream zien we dat Romy en Rowena opeens in de loods staan weer dus het zal wel een technisch foutje zijn geweest.

Ook Cees - vermoedelijk één van de genomineerden - is bijna klaar voor de strijd. Hij heeft zijn nette witte blouse al aangetrokken en zijn nette broek is nu aan de beurt. Daarna volgt een net paars pak. De kans is groot dat hij deze nominaties ook weer het woord zal voeren en de publieksstemmen bekend maakt. Hij merkt op dat de bewoners zoals altijd erg druk zijn vlak voor de nominaties. Dominique doet ondertussen weer de douche deur open bij iemand die nu voor haar de douche in is gesprongen. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.