Bewoners kunnen hun drukke agenda niet meer aan. ~ Utopia Gekte

10/17/2016

Bewoners kunnen hun drukke agenda niet meer aan.

Agenda stress in Utopia.

De agenda van de bewoners is één grote chaos vandaag. Ze hebben zo ontzettend veel te doen dat ze het allemaal niet meer redden. Dominique heeft op dit moment een marktvergadering met Anthony. En om 12:00 komen er rekken met galakleding. De mannen moeten de kleding door passen dus ze kunnen nu niet meer centraal gaan. Dit in verband met de aanstaande Live in de loods van Wolter Kroes. Daarom besluit Jessie in overleg om het centraal te verplaatsen naar 13:00. Een paar seconden later loopt Jessie naar Billy toe om te zeggen dat ze om 13:30 pas centraal gaan. Als ze nou gewoon allemaal op tijd van hun matras kwamen hadden ze het centraal allang achter de rug kunnen hebben. Maar dat is niet Utopiaans.

Nog voordat Jessie weer weg kan lopen bij Billy vraagt ze hem om een knuffel. Jessie is de beroerdste niet en knuffelt haar. Billy laat weten hoe lekker zijn zweet ruikt. Ze ligt op bed een boek te lezen. Het is een boek van een man die met alle bekende Nederlanders op de foto gaat. Ze las eerder vandaag al een stukje voor en vind het heel heftig. Toen de man bij een bekende Nederlander aanbelde sprak hij eerst met hem via de intercom. Daarna liet de BN'er hem binnen en bood een drankje aan en zette zelfs een muziekje op. De man die voor de foto kwam vond het allemaal erg vervelend. Hij voelde zich net een maatschappelijk medewerker terwijl hij alleen langskwam voor een foto. Ook schrijft hij over een ervaring waarbij hij 4 uur lang bij iemand voor de deur stond en diegene 'niet eens naar buiten kwam voor een foto'. Jessie vind het ook maar bizar. ''Als iemand na twee keer aanbellen niet komt is het toch gewoon klaar'', zegt hij verbaasd.

Tussen alle drukte door is er ook nog iets mis met de wasmachine of de droger. De problemen stapelen zich op in Utopia. Zal het ooit nog goed komen daar? Ik maak mij ernstig zorgen...

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.