Benjamin verlaat Utopia vandaag vrijwillig. ~ Utopia Gekte

10/24/2016

Benjamin verlaat Utopia vandaag vrijwillig.

Boom 5 scharrel wacht.

Ongeveer een uur geleden maakte Benjamin uit het niets groot nieuws bekend. Hij besluit om Utopia na 16 maanden te verlaten. Op zich geen verrassing, aangezien hij niet veel meer deed dan spelletjes spelen achter de computer. Deze middag verlaat hij Utopia vrijwillig, op naar zijn liefje van boom 5 buiten de poorten. Hij geeft aan veel mooie dingen te hebben gedaan en te hebben meegemaakt in Utopia. Romy is de eerste die in tranen uitbarst. Ook Dominique volgt snel met een waterval aan tranen.

Benjamin leest een speech voor met al zijn hoogtepunten en daarna vliegen veel bewoners hem in de armen. Hij heeft blijkbaar gisteren al zijn 24 uur aangevraagd zonder dit kenbaar te maken. Victoria wist er ook al langere tijd vanaf dus de regie heeft alles goed verborgen gehouden voor al hun trouwe kijkers. Enfin, later deze middag zal Benjamin de poort uitlopen met zijn kist. Romy blijft lange tijd ontroostbaar en heeft het er heel moeilijk mee. Omdat Benjamin vrijwillig vertrekt komt het aantal Utopianen weer op 15 te staan. Er zal waarschijnlijk geen vervanger komen.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.