Benjamin valt Ruud verbaal keihard aan. ~ Utopia Gekte

10/21/2016

Benjamin valt Ruud verbaal keihard aan.

Stront en zo.

Het evenement gisteren met Wolter Kroes was bijzonder gezellig. Alleen Ruud besloot naar zijn caravan toe te gaan in plaats van te werken voor de BV. Dat is dan ook de reden waardoor de avond negatief tot een einde kwam. Het begon al bij Karin. Aan haar liet Ruud weten dat het een leuke avond was omdat hij er zelf niet bij was. Dat zou je op verschillende manier op kunnen vatten... Veel kijkers waren inderdaad blij dat jij er niet bij was.

De meeste van zijn medebewoners zijn er echter minder blij mee. Jessie maakt de winst bekend van 18 euro en 87 cent. De bewoners applaudisseren zich een ongeluk.  Kevin vind het een hele goede prestatie nadat ze verwacht hadden verlies te draaien. Gina vind het bizar dat veel bewoners trots zijn op dit resultaat. Ramona zegt een leuke avond te hebben gehad en dat het daar om gaat. Daar is Gina het mee eens, maar ze kan het niet verkroppen dat ze als een stelletje kippen zonder kop zitten te applaudisseren. Bij benjamin komt ook al zijn onvrede opeens uit zijn lijf. Hij is erg sceptisch en denkt niet dat ze er van gaan leren. Maar ook hij is blij met de 18 euro in de zak. Als de loods nou ook nog eens is opgeruimd is hij helemaal in zijn nopjes.

Althans... Op de achtergrond horen we Ruud en Benjamin keihard schreeuwen. Het duurt een tijd tot de regie het geluid overschakelt. ''Ga weg man! Je weet het donders goed of niet. Jij weet niet hoe het was omdat je in de caravan was. Ja je lag te slapen! Waarom ben je er nu? Om af te geven op de mensen die wel hebben gewerkt! 7,5K met je caravan! Als je dat terug hebt verdient praten we verder. Al die stront ligt er nu nog! Ik werk voor mijn geld'', roept Benjamin woest tegen Ruud. Hij roept op zijn beurt dat waar de stront uitkomt nog meer gewaardeerd wordt dan Benjamin.  De rest van de inwoners zijn zichtbaar teleurgesteld en praten in mineur over dit vervelende einde van de avond.

Later kibbelen Ruud en Benjamin weer door, maar nu in de keuken. Benjamin blijft zijn onvrede uiten over Ruud die alleen maar geld zou kosten. De bewoners blijven door kibbelen over Ruud. Hij heeft veel voor én veel tegenstanders. Jacco vind hem een zielig stakkertje. ''Wat moet ik in een groep zegt ie? Dat kan toch niet! Idioot'', moppert hij bij het rokersbankje. Jacco, ik vind het erg zwak en laf dat je dat nu pas allemaal zegt. Houdoe en tot nooit meer ziens. Voor Benjamin heb ik dan wel iets meer respect. ''Ik heb het nou durven zeggen, met zijn grote bek'', zucht hij. En daar is niks aan gelogen. Benjamin is de enige die Ruud aan heeft durven spreken. Niet dat Benjamin nou zoveel aan het evenement gedaan heeft behalve spelletjes spelen achter de computer, maar toch. ''Ik ben trots op je, dat meen ik echt'', laat Karin weten.

Maar zoals gezegd heeft hij ook voorstanders. Rowena vind het stom dat ze niet vragen/weten waarom hij de caravan in gaat. En ook Billy staat pal achter Ruud, in tegenstelling tot haar liefje Jessie. Zijn stemmen zijn al vastgelegd. Ruud gaat de volle laag krijgen. Billy vind de hele manier waarop Ruud is aangevallen totaal niet chique. Ze denkt dat er prima met Ruud te praten valt als ze normaal communiceren.

Is er dan helemaal niks leuks te vertellen?! Ja, natuurlijk wel! Je hebt momenteel het 9000e bericht van Utopia Gekte gelezen sinds 19 december 2013! Wat een heerlijk feestbericht om die mijlpaal mee te bereiken. :-) Op naar de 10.000 nieuwsberichten over Utopia. Wie had dat ooit gedacht...9000 keer Utopia Gekte!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.