Benjamin heeft Utopia definitief verlaten. ~ Utopia Gekte

10/24/2016

Benjamin heeft Utopia definitief verlaten.

Jessie ligt er niet wakker van.

Na een uurtje knuffelen en huilen in de loods, is het nu tijd om een uurtje te knuffelen en te huilen bij de poort. Na de laatste groepsfoto met Benjamin loopt iedereen mee naar de laatste poort. Daar krijgt Benjamin nog laatste knuffels en lieve woorden van zijn medebewoners. Romy is nog altijd het meest emotioneel onder dit vertrek. Onduidelijk is waarom precies want zoveel had ze volgens mij niet met Benjamin? Maar goed, Romy is natuurlijk niet de enige die haar tranen de vrije loop laat gaan.

Benjamin hoopt dat iedereen goed voor elkaar gaat zorgen en dat ze van zichzelf houden. Ze moeten niet hard voor zichzelf en de ander zijn, dit is Utopia. Billy wenst Benjamin ontzettend veel geluk met alles. Ze weet zeker dat het goed gaat komen met hem. Romy is een beetje onverstaanbaar. Benjamin vertelt haar dat ze in zichzelf moet geloven. Rowena gaat Benjamin missen en zegt dat ze elkaar buiten wel weer zullen zien. Gina geeft aan van Benjamin te houden, heel veel. ''Dikke knuffel aan je broer en mama'', laat ze weten.

Uiteindelijk breekt Benjamin en moet hij zelf ook enorm huilen. Alle spanning komt er nog even uit zo vlak voor zijn definitieve vertrek. Na wat laatste knuffels besluit hij echt te gaan. De poort gaat open, Benjamin loopt weg en de groep zwaait hem uit. ''Zorg voor elkaar hé'', zijn de laatste woorden van Benjamin. Jessie loopt al snel weer terug samen met Karin en Jacco. ''Heeft hij zijn shag wel achtergelaten'', is de enige vraag die Jessie heeft. ''Het is een vrijwillige exit, dus in hoeverre is het kut. Gelukkig heeft hij het niet meegenomen'', zegt Jessie er nog achteraan.
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.