''Ben je f*cking niet goed bij je hoofd ofzo''. ~ Utopia Gekte

10/23/2016

''Ben je f*cking niet goed bij je hoofd ofzo''.

Jessie VS Billy deel 9874991684893.

Victoria heeft nog lang gepraat met Jessie over de hele kwestie met Billy. Ze adviseerde hem onder andere om 'zijn paniekgevoel te kaderen'. Wat dat mag betekenen weet alleen Victoria zelf vermoed ik zo... Wat haar betreft is het de toon die de muziek maakt en moet Jessie het dan ook bij zichzelf zoeken. Ze denkt dat dit in elke relatie van Jessie gaat gebeuren, niet alleen met Billy. Jessie zelf is het daar niet echt mee eens, al twijfelt hij behoorlijk aan zijn gevoel. Dit omdat hij vind dat Billy er altijd voor zorgt dat hij zelf fout zit. Bij de koffiemachine vraagt Victoria Jessie nog om een knuffel voor het slapen gaan. En niet veel later gaat het alweer mis.

''Lekker boos doen. Als je boos blijft doen dan is de makkelijkste weg om het op te lossen'', horen we Billy zeggen. Jessie en Billy hebben elkaar blijkbaar weer gezien in de paarse slaapkamer. En dat loopt wederom niet goed af! ''Ben je f*cking niet goed bij je hoofd ofzo? Die is toch helemaal niet goed bij haar hoofd. Hoe gaan we het met het geld doen vraagt ze. Die is echt niet goed bij haar hoofd'', vloekt Jessie. Hij loopt weer weg.

Ondanks alles lijkt hij wel bij Billy op de paarse slaapkamer te gaan slapen. Het kan dus weleens een hele lange nacht gaan worden voor beide bewoners. Jessie wandelt weer naar het rokersbankje met een kopje koffie en een pakje shag in zijn hand. Hij zit er vooralsnog alleen. ''Ongelooflijk zeg. Ik ga al het geld uit de kluis pakken en naast het bed liggen. Het enige wat ik aan deze halfbakken relatie over hou zijn hele wijze lessen'', lacht hij verbaasd over deze hele situatie. Wordt morgen ongetwijfeld vervolgd... Fijne nacht.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.