Bas en Ruud trollen de hele groep. ~ Utopia Gekte

10/05/2016

Bas en Ruud trollen de hele groep.

Wilmon en Kevin in Utopia.

Bas heeft iets bedacht om zijn zee├źn aan tijd door te komen vandaag. Hij lokt Ruud even naar buiten met de smoes dat ze samen naar de stal moeten gaan. Onderweg naar het weiland blijkt dat Bas iets anders in gedachten heeft. Het is Bas opgevallen dat iedereen een beetje in de stress is vanwege de nieuwkomers. Zij kunnen elk moment het terrein op komen wandelen. En verschillende bewoners willen de nieuwkomers opwachten bij de poort. Bas hoopt samen met Ruud een grap uit te kunnen halen. Hij en Ruud hebben beide een of andere walkie talkie. Zodra Bas ziet dat er wat bewegingen zijn achter de poort geeft hij Ruud een seintje. Ruud drukt vervolgens in de loods op de toeter zodat iedereen bij elkaar komt. Dan geeft Ruud een soort speech omdat hij morgen precies 2 jaar geleden uit Utopia vertrok. In de tussentijd kan Bas zich verstoppen in de bosjes met de twee nieuwkomers. Na de speech van Ruud gaan alle bewoners naar de poort wandelen om de nieuwe bewoners op te wachten. En dat wachten gaat dus heel erg lang duren... Want Bas zit dan al op zijn gemakje ergens anders op het terrein met hen.

Op dit moment (12:12) staat er al een grote groep bij de poort te wachten. Ruud en Bas praten met elkaar door de walkie talkie. Hij mag nu op de toeter drukken zodat de groep naar binnen loopt. Hij heeft zijn poeder, mascara en oogpotlood al op dus dat scheelt weer wat tijd. Het duurt even, maar uiteindelijk is de groep bij elkaar. Ruud stelt ze gerust. Er is niks ernstigs aan de hand, ze moeten gewoon even ergens bij stil staan.

''Jongens, het is voor mij een mooie dag vandaag. Het is 2 jaar geleden dat ik naar huis toe ben gestuurd. En dat vind ik heel bijzonder. Dat was het, ga jullie gang'', lacht Ruud. Ondertussen heeft Bas de twee nieuwelingen al verwelkomd. Het zijn Wilmon en Kevin. Samen met Bas verstoppen ze zich in de bosjes.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.