Bas en Jessie hekelen Wolter Kroes en Benjamin. ~ Utopia Gekte

10/19/2016

Bas en Jessie hekelen Wolter Kroes en Benjamin.

Faalbeleid in Utopia.

Jessie en Bas denken beide dat Benjamin wel een beetje klaar is in Utopia. Of nou ja, niet een beetje. Ze weten zeker dat Benjamin klaar is. Jessie merkt op dat Benjamin soms wel 4 uur op een dag computerspelletjes zit te spelen. Hij stoort zich aan het feit dat Benjamin dit evenement heeft geregeld en er verder niks aan doet. Ook Bas beseft dat het niet goed gaat op deze manier.

Beide heren staan in vogel village en bespreken de huidige gang van zaken. Morgen is het Live in de loods evenement met Wolter Kroes. Het gaat om zijn albumpresentatie en de bewoners mogen van geluk spreken als ze quitte spelen. Ze brainstormen over manieren waardoor ze toch nog inkomsten kunnen vergaren. Bas stelt voor om het Wolter Kroes evenement 3 uur te laten duren. En dat hij daarna zelf nog een uurtje muziek gaat draaien, eventueel met Jacco die ook een liedje kan zingen. Jessie stoort zich ook aan de lakse houding van Wolter Kroes zelf. Hij heeft nog niks op zijn social media kanalen gezet over zijn eigen albumpresentatie. ''Hij weet heus wel dat het zendtijd kan opleveren, hij is heus niet achterlijk'', laat Jessie weten. Wel vertelt hij er bij dat Wolter Kroes vandaag reclame gaat maken op zijn social media. Bas vind dat erg laat en denkt dat alleen Wolter voordeel haalt uit dit evenement. En ik heb even gekeken op zijn Facebook pagina en zie dat Wolter Kroes er op 17 oktober nog aandacht aan heeft besteed.

Er zijn momenteel pas 123 kaarten verkocht en dat levert minder op dan wat ze aan Wolter Kroes alleen al moeten betalen, zo'n 2000 euro. Wat ook gek is eigenlijk, aangezien het om zijn eigen albumpresentatie gaat. Waarom moeten de bewoners hem dan betalen? Maar goed, ik snap ook niet hoe dat wereldje werkt. Je zou toch juist denken dat hij de loods af moet huren voor 2000 euro om daar zijn presentatie te mogen doen. Nou, zo werkt het blijkbaar niet.

Als Jessie en Bas terug zijn bij de computers uit Ruud zijn onvrede ook. Hij kan er met zijn kop niet bij dat ze in pakken gaan rondlopen terwijl ze verlies draaien. Wat Ruud betreft zetten ze zichzelf voor schut en denken ze allemaal niet na. Bas is het er mee eens. En is net als Ruud blij dat hij geen pak draagt morgen. In de woonkamer ontstaat een flinke discussie. ''Bel Wolter maar gewoon af'', roept Ruud door de loods. Dat is volgens de rest van de groep geen optie. Er volgen veel streamlocks.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.