Bas en Cees bespreken hun ruzie. ~ Utopia Gekte

10/04/2016

Bas en Cees bespreken hun ruzie.

Niks positiefs.

''Mooi gesproken Cees'', roept Bas naar hem. Cees rookt op dat moment buiten en beide bewoners lopen naar elkaar toe. ''Dankjewel. Ik vind het jammer dat jij niks positiefs hebt gezegd. Niks positiefs. Dat doet mij wel zeer hoor'', legt Cees uit. Volgens Bas hebben andere bewoners al het positieve al gezegd. En Cees heeft hem ook pijn gedaan door hem een leugenaar te noemen bij zijn vriendin. ''Weet je waarom ik niks positiefs heb gezegd? Omdat ik na 15 maanden te horen krijg wie Bas nou eigenlijk is. Dat vind ik ondankbaar. Dan verdien je het niet om iets positiefs te horen te krijgen, als ik je 15 maanden heb gesteund'', aldus Bas. Cees geeft Bas gelijk want Bas was ook degene die hem destijds een warm welkom gaf in Utopia. Toch blijft hij het jammer vinden dat Bas niks positiefs wist te melden. Dit is een wel heel koud afscheid van een goede vriend.

Beide heren komen er ongetwijfeld nog samen uit voordat Cees maandag de poort uit loopt. Aanstaande zaterdag is er nog een afscheidsfeest voor Cees. Het gaat een 'Kroegtopia' avond worden dus bezoekers zijn ook welkom. Cees vertelt aan Ramona en Jessie dat het zo snel mogelijk online moet. Dan kunnen er kaarten verkocht worden en kan het een 'leuk avondje worden' volgens Cees. Met name voor de kas van de BV. Op dit moment kijken bijna alle bewoners naar de vierde aflevering van Utopia Inside. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.