Afscheidsfeest van Cees en verjaardag van Romy. ~ Utopia Gekte

10/09/2016

Afscheidsfeest van Cees en verjaardag van Romy.

En stoom onder de dekens.

Gisteravond was het zo ver. Tientallen bezoekers kwamen naar Utopia toe om feest te vieren met Cees. Geen tienduizenden gillende meisjes zoals bij Justin Bieber in het Gelredome. Nee, het bleef bij een bescheiden gezellig feestje zonder dat ze elkaar vertrapten in de menigte. Ondanks de vele gezelligheid is het wel Cees die tot de laatste minuut in Utopia zal blijven mopperen. Zelfs tussen de vele leuke gesprekjes met bezoekers door weet hij nog precies wat Bas hem heeft 'geflikt'. Aan Victoria vertelt hij er nog altijd van te balen hoe Bas over hem sprak tijdens de nominatieronde. Er kon geen enkel positief woord vanaf na 15 maanden vriendschap. Sindsdien hebben Bas en Cees dan ook weinig met elkaar gesproken.

Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom Bas de afscheidsspeech niet heeft mogen voorlezen tijdens het feest. Cemal was de uitverkorene die de 26 letters van het alfabet in Cees stijl mocht voorlezen. Ook Billy pakte even haar momentje voor een kleine speech. Ze gaat Cees missen en kan wel janken. Naast veel woorden krijgt Cees ook zijn horloge. Deze zou 1500 euro hebben gekost waar Cees zelf ruim 900 euro van heeft betaald van zijn zakgeld. Er gaan echter ook geruchten dat het een heel goedkoop horloge is en Jessie de rest van het geld naar Cees zijn persoonlijke rekening overmaakt. Zal mij allemaal een worst wezen, al had het ook naar een goed doel kunnen gaan die ze steunen.

Een bijzondere onthulling deed Cees ook. Hij is al uitgenodigd voor een gesprek bij Omroep MAX, maar daarnaast heeft hij nog meer wilde plannen. Hij gaat thuis zijn Bed & Breakfast voortzetten, net als Koken met Cees. Zodra alle gasten eenmaal waren vertrokken duurde het niet lang voordat Jessie en Billy in volle allure in beeld te zien waren. Zij waren druk bezig met wat alles en iedereen van nature doet: jezelf voortplanten, of het proberen. In de loods verzamelen op dat moment steeds meer bewoners om een spelletje te spelen. Met een post-it plakken ze namen op hun voorhoofd en dan moet je raden wie je bent. Uiteraard ging dit spelletje gepaard met de nodige glazen alcohol. Om middernacht is het weer feest. Romy is vandaag namelijk jarig. Van harte gefeliciteerd!
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.