Zijn Ruud en Rowena nou wel of niet een stelletje? Ruud is onduidelijk ~ Utopia Gekte

9/12/2016

Zijn Ruud en Rowena nou wel of niet een stelletje? Ruud is onduidelijk

''Hij is toch bijna weg, dus ik hou me in''

De rust is alweer een tijdje weder gekeerd in Utopia, maar inmiddels kunnen we toch weer een bericht vullen met veel informatie waar we nog niet over geschreven hebben. Zo zagen we dat Bas en Dominique om zes uur druk bezig waren met koken en zien we Ramona en Romy op datzelfde moment op het weiland liggen waar ze met één van de dieren aan het knuffelen zijn. ''Is Cees boos op je'', vraagt Romy. ''Nee! Ik ben boos op Cees en Cees is ook boos op mij. Hij houd voet bij stuk en ik doe het niet. Hij ging negatief praten over mij tegen Jessie'', antwoord Ramona. ''Oh wat gemeen'', vind Romy. ''Hij is toch bijna weg, dus ik hou me in'', laat Ramona weten. Ze heeft geleerd dat je tegen oude mensen niet mag schelden. ''Nee, daar krijg je spijt van'', antwoord Romy. ''Ik ben gewoon moe van de hele dag'', laat ze weten.

Een kwartiertje later zien we Ruud en Rowena ook buiten. Ruud ligt boven op Rowena en ze zijn aan het knuffelen. Of ze nou echt een relatie hebben is trouwens een beetje onduidelijk. Ondanks dat ze nu wel de hele dag door elkaar kusjes en knuffels geven en in elkaars kont knijpen hebben meerdere bewoners er al naar gevraagd en lijkt Rowena er anders over te denken dan Ruud. Ruud houd namelijk telkens op het juiste moment zijn mond dicht als er naar gevraagd word. Vanochtend vroeg Dominique er al naar. Ze vroeg wat er nou precies speelt tussen hun. Rowena zei toen dat Ruud dat mocht vertellen, maar hij hield zijn mond dicht. Rowena zegt vervolgens dat er inderdaad iets is tussen hun en als Dominique dan zegt dat ze een goed stel zijn opent Ruud opeens wel zijn mond. Hij geeft aan dat ze nog niet zo ver moeten denken. Rowena reageerde daar verbaast op. ''Nou zeg! Ik snap jou soms helemaal niet. Weet je nog wat je gisteren zei?''. En ook Ramona vroeg het stelletje om duidelijkheid. Maar ook toen hield Ruud zijn mond dicht en dat zorgt ervoor dat Rowena hem vragen gaat stellen, want ze wil weten hoe het nu zit. ''Ben je verliefd op mij'', vroeg ze. Waarop Ruud antwoordde met ''Ik vind je heel leuk ja''. Hij negeert de vraag dus soort van. Maar Ramona besluit zich ermee te bemoeien. ''Hij is verliefd op je heeft hij net gezegd''. iets wat Ruud dus niet gezegd heeft, want hij gaf aan haar leuk te vinden. Dat is toch net iets anders dan verliefd zijn. Rowena daarentegen is wel verliefd. ''Ik ook op jou. [...] Ik ben heel erg verliefd'', laat ze weten.

Terug naar vandaag en terug naar waar we gebleven waren want we dwalen weer af. Om half zeven zien we Billy en Jessie terug  naar de loods lopen. ''Wat gaan we eten? Of is het 'save your own ass dag'', vraagt Billy. ''Nee, volgens mij maakt Bas iets Vegans'', antwoord Jessie. ''Ah ik kan het echt niet meer zien. Ik heb echt zin in vlees'', laat Billy weten. Ook moeten we nog even iets ophelderen/recht zetten wat betreft onze vorige blog over oud bewoners die terug komen naar Utopia. We schreven dat alle oud Utopianen langs zouden komen op het 1000 dagen feest. Maar lezen net op de officiële site dat het maar om tien oud bewoners gaat en dat ze niet op het 1000 dagen feest komen, maar op de duizendste Utopia dag (26 september). Het duizend dagen feest vind namelijk al een paar dagen eerder plaats. (23 september. Waarschijnlijk zodat het op de duizendste dag op tv uitgezonden kan worden) Op de officiële Utopia site lezen we dat ze Emiel, Giorgio, Naomi, Gabriëlle, Nicoline, Paul, Bjorn, Ivan, Vanessa en Mark uitnodigen voor een lunch op de duizendste dag dus. Gina noemde eerder meer namen, maar het zal dus maar om tien oud bewoners gaan. Nu is het alleen nog afwachten wie er ook echt kunnen en willen komen op die dag.

Ook is er eerder vandaag een centraal geweest waar we nog niet over geschreven hebben. Hier onder de belangrijkste dingen die tijdens het centraal besproken zijn. Jessie opende het centraal met de financiën. Ze staan nu in totaal 13.000 euro in de min. Dat is iets meer dan de vorige keer genoemd was. Dit komt door boodschappen die nog betaald moesten worden. Wel heeft Kroegtopia een mooi bedrag opgeleverd. Dominique vertelde tijdens het centraal emotioneel dat ze het verschrikkelijk vind dat het niet goed gaat in de groep. De bewoners maken het elkaar te moeilijk. Dominique heeft heimwee, mist haar familie en haar vrijheid, maar verzoekt de groep om haar niet weg te stemmen. Ze gaf laatst nog aan deze week Utopia te gaan verlaten, maar dit lijkt dus niet meer door te gaan. Ze wil strijden en geeft aan dat ze nog niet klaar is in Utopia. Ze wil vechten tegen pesten. ''We zijn een familie, niemand hoeft zich eenzaam te voelen''. Ook kwamen we tijdens het centraal te weten dat er nog niet genoeg kaarten zijn verkocht voor het duizend dagen feest op 23 september. Wil je er wel heen, maar heb je nog geen kaartje gekocht dan kan dat hier. Ook vertelde Rianne dat de hoofdsponsor die het terrein zou aankleden de samenwerking stop heeft gezet vanwege het gedrag van de inwoners. Ook is er weer iets nieuws bedacht om geld te verdienen. Vanaf vandaag is de hottub ook beschikbaar voor bezoekers. De gasten krijgen dan een welkomstdrankje en mogen daarna een uur in de hottub. En als je dan toch in Utopia bent kan je ook ondertussen je auto laten wassen of een patatje eten bij Le Luifel.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.