''Wil je nou nog meer op me lijken met je blonde haren. Ik vind het wel flauw'' ~ Utopia Gekte

9/19/2016

''Wil je nou nog meer op me lijken met je blonde haren. Ik vind het wel flauw''

Een briefje aan Ruud

Om kwart voor zeven - na afloop van de barbecue - is het tijd voor een gezellig feestje. We zien iedereen in de loods waar de muziek al aan is en er gezellig gedanst word. Ze doen de kabouterdans en even later word ook de polonaise gedaan. Niet iedereen is bij het feestje aanwezig. Jessie zien we bijvoorbeeld achter de computer zitten. Even later roept Jessie Billy bij zich. Er is een mailtje binnengekomen van iemand die 100 memory spellen voor de Babyface foundation wil kopen. Jessie vertelt dat Bas er heel blij mee is, maar dat ze er geen honderd meer hebben liggen. Ze moeten dus nieuwe gaan bestellen. Cees is ondertussen in de keuken bezig met opruimen en zodra Billy weer bij het feestje aanwezig is zien we haar dansen met Maurice. Rowena loopt rond met een blonde pruik op haar hoofd. Ze is niet de enige want ook Romy loopt met een blonde pruik op haar hoofd (en in een bananen pak). Maar toch kan Billy het niet laten om er wat van te zeggen. ''Wil je nou nog meer op me lijken met je blonde haren. Ik vind het wel flauw'', grapt ze tegen Rowena.

Billy lijkt nog steeds erg jaloers te zijn op Rowena. Gister had ze Ruud een briefje laten zien waarin stond dat ze het vervelend vind dat Ruud en Rowena steeds meer een echt stelletje vormen. Ruud liet dat later weer aan Rowena weten. Die op haar beurt vroeg wat er nu gaat gebeuren. Ruud wilde het gewoon aan Rowena laten weten, maar Rowena begrijpt het niet omdat ze dacht dat Billy verliefd op Jessie was. Ruud weet dat niet zeker. Hij vind het vervelend voor Billy, maar gaf aan dat hij er verder niks mee kan. Terug naar nu. Om kwart over zeven zien we dat Cees niet meer alleen in de keuken bezig is. Cees wast en Rianne droogt af. Zo'n tien minuten later is het feestje weer afgelopen en is het tijd voor een groepsfoto. Ook horen we Bas zeggen dat de eend weer terecht is. ''Hij was aan de andere kant van de sluis''. Om kwart voor acht zien we Rowena op de bank liggen met Ruud bij haar. Ruud merkt dat Rowena heel erg rekening houd en de rem er op heeft. Dat vind hij netjes van haar, maar hij wil weten of dat altijd zo blijft. Rowena weet het niet. Dit is zo sinds haar bezoek is geweest en de afgelopen twee dagen voelt ze zich er slechter over. Ruud vraagt dus maar of hij een dekentje voor haar moet pakken. Rowena zegt van niet. Ze gaat even naar boven denkt ze.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.