Wederom geen livestreams van Utopia. ~ Utopia Gekte

9/25/2016

Wederom geen livestreams van Utopia.

Het regent klachten.

Na een avond en nacht zonder beeld op de bewoners maken we deze ochtend precies hetzelfde mee. De bewoners sliepen lang uit en werden vanaf 10 uur langzaam wakker. Ongeveer een half uur hebben we normaal beeld gehad, met af en toe een korte streamlock. Maar inmiddels kijken we alweer ruim een uur naar stilstaand beeld zonder bewoners en zonder geluid. Online groeit de onvrede omdat er geen reden wordt gecommuniceerd voor deze overkill aan streamlocks. Ook heeft UtopiaTV gisteravond gecommuniceerd dat alle techniek weer naar behoren functioneert, dus daar kan het ook niet aan liggen.

In de Utopia krant worden de meest originele oorzaken bedacht voor de streamlocks. Het leek mij een leuk idee om de grappigste redenen en klachten hier uit te lichten. Komen we toch de zondag nog een beetje door... ;-)

- ''Oke regie we begrijpen het, 1000 dagen feest is geweest, oud bewoners komen nog een keer langs, bewoners zijn niet meer gemotiveerd, dus stekker wordt eruit gehaald, is duidelijk''.

- ''Volgende optie: De oud Utopianen hebben afgezegd. Tien lukte al niet en nu hebben de laatste twee zich afgemeld''?

- ''Er is maar één oplossing! Weg wezen met zijn allen naar buiten heerlijk weer laat ze in hun eigen prut storten daar!! Fijne zondag''!

- ''Ze hadden die Utopia baby beter 'Streamlock' kunnen noemen''.

- ''Rowena kan zo een klacht indienen. Ze kan niet 24/7 shinen''.

- ''Wat een grafstemming heerst er bij de bewoners maar ook bij de regie, die hebben er ook geen zin meer in en dat na zo een spetterend 1000 dagen feest dan horen ze toch allemaal in een feeststemming te zijn of hebben ze het stopnieuws gehoord misschien dat daarom morgen de oud bewoners komen, als afsluiting''.

- ''Hoe kunnen we nou meepraten over de gebeurtenissen als we nooit wat te zien krijgen!''

- ''Nou nou er is volgens mij vannacht wel heel wat gebeurd. Zeker bang dat de bewoners hun mond voorbij praten. Valt er wellicht eens iets te beleven in real life mogen we het weer niet zien. Erg jammer weer dit''.

- ''Lieve regie mogen we weer aan? we zullen beloven heel lief te zijn. Dank je wel. We beloven ook dat we alles voor ons houden als we iets zien wat niet mag''.

- ''Ik denk dat Jessie er met de poen vandoor is''. 

Reageer gerust mee in de reacties. Wat is er volgens jou aan de hand in Utopia?
6 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.