Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

9/29/2016

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Even terugblikken.

Goedemorgen en welkom bij dag 1003 van het Utopia experiment! Je vraagt je wellicht af waarom er gisteren wederom weinig nieuws online is gekomen hier. Dat komt vooral omdat het veel van hetzelfde zou zijn geweest. Er is niks bijzonders gebeurd gisteren, behalve een herhaling van alles wat we al eerder gezien hebben. Wolter Kroes kwam naar Utopia om een Live in de loods aan te kondigen in gala/oud-Hollywood stijl. Cees en Karin hadden gasten voor hun Diner Show, maar op de dag zelf hadden tientallen gasten nog afgezegd. Mede doordat Cees geen voorstander is van vooraf betalen. De redactie moest op het laatste moment zelfs nog een bericht op hun website plaatsen om nog snel wat eetgasten te vinden. Een groot fiasco dus. Daarnaast moest er ook per direct ruim 1000 euro worden afgerekend aan de PLUS voor de boodschappen die niet betaald werden. Altijd in de MIN staan en boodschappen doen bij de PLUS... :-)

Buiten dat om blijft het de Ruud en Rowena en de Billy en Jessie show. Die laatste twee blijven het rustig aan doen en moeten elkaar opnieuw leren kennen. Wel slaapt Billy graag met Jessie. Goh. :-) Ruud en Rowena is vooralsnog een stuk aangenamer om naar te kijken. Daar bloeit de liefde steeds meer op. Wanneer ze 's avonds laat weer zoenen op de bank gaat het ineens over de nominaties. Ruud zegt niet te weten of hij stemmen gaat krijgen. En Rowena vraagt naar de publieksstem. Krijgt zij die? Ruud denkt van niet. En al krijgt ze wel een publieksstem, ze moet er vooral geen waarde aan hechten.

Toevallig is Billy weer eens aan het huilen op het moment dat Ruud en Rowena tegen elkaar aan hangen. Ze snikt dat ze zich niet op haar gemak voelt en het hele kaartenhuis instort. Ze kan niet zijn wie ze wil zijn, andere mensen doen nep tegen haar, ze moet met teveel dingen en mensen rekening houden et cetera. Uiteindelijk ligt ze samen met Jessie onder de dekens. Iets wat Ruud en Rowena later ook weer doen op de vide, pal naast Ramona die ook al tijden smacht naar een beetje liefde en plezier.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.