Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

9/17/2016

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Van alles wat.

De avond is al een tijdje aangebroken en de gasten hebben heerlijk genoten van een maaltijd in Utopia. Bas, Dominique en Rowena hebben ook van het veganistische eten gegeten samen met de gasten. Ze zijn nu lekker aan het uitbuiken buiten onder het genot van een sigaret. Bas vertelt in oktober weer bezoek aan te vragen.

Cemal en Rianne hebben samen een goed gesprek gevoerd buiten toen er in de keuken werd gesmikkeld. Allerlei onderwerpen passeerden de revue. Cemal was bijvoorbeeld benieuwd hoe het zit met de aankleding tijdens het 1000 dagen feest. Rianne vertelt dat de aankleding allemaal al is geregeld. Ze is erg gestructureerd aan het werk en haalt een sneer uit naar Benjamin. Op dat moment komt er natuurlijk ook weer een streamlock. Benjamin zou het allemaal niet zo nauw nemen met de administratie en het bijhouden van wat er allemaal geregeld moet worden. Hij is meer van het natte vinger werk terwijl Rianne alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Ze oppert ook het idee om weer eens iets leuks te doen met de poort. Samen met Cemal brainstormt ze over de mogelijkheden. Cemal zou het heel gaaf vinden als er een fort wordt gebouwd waar ze ook echt overheen kunnen lopen. Hij zegt ook veel lange houten palen tegen te zijn gekomen tijdens het werken op het terrein. Dat doet Rianne deugd, want haar mogelijkheden zijn nu breder. Het liefst zou ze nog voor het 1000 dagen feest een toffe poort willen maken, maar dat is misschien iets te kortdag. Ook adviseert Cemal om wel mensen te zoeken die haar kunnen helpen. Ze moet mensen zoeken die écht willen werken en dan komt het wel goed. Beide hebben ze zo hun mening over luilakken in de groep. Een groot gedeelte is gewoon niet gekomen om te werken.

Cees kwam ook nog even 'storen' tijdens het gesprek. Hij zegt leuk en goed gesproken te hebben met de broer van Cemal eerder op de middag. Wanneer Gina langsloopt maakt zij een boze opmerking naar Cees toe over de friet en daardoor heeft Cees weer wat om verder over te klagen. Het was allemaal niet zo belangrijk, iets over opwarmen van de friet of snacks geloof ik. Het is maar waar je je druk om wil maken... Ramona kwam ook nog even in beeld toen zij de loods binnen liep. Ook vandaag is zij ziek en loopt ze met veel moeite de loods binnen. Tja, ook Ramona moet snackjes eten vandaag lieve lezers. Rustig blijven. :-)

Vooralsnog beleven we een rustige avond in Utopia. Rowena en Ruud zitten met een kaarsje in de keuken. Cees staat ook in de keuken en met zijn drieën mopperen ze weer over de onbegonnen zaak die voedselverspilling en alcoholconsumptie heet. Rowena zegt morgen gewoon een 'shitload' aan boodschappen te gaan bestellen. Ruud geeft aan maandag het alcoholprobleem weer aan te kaarten in het centraal. En Cees zegt vaak met Karin over het budget en dergelijke te praten. Hij wil zijn zakgeld terug krijgen. ''Het lig op de plank en er wordt niks mee gedaan. Precies wat ik zei in mijn betoog'', aldus Cees. Ruud ziet ook mensen nog steeds sigaretten halen, hij begrijpt niet hoe ze dat kunnen doen. Op de andere stream zijn Jessie en Billy al een hele tijd over koetjes en kalfjes aan het praten op bed. Later roken zij buiten een sigaret bij de rest van de groep.

Rowena duikt haar bed in op de vide en Ruud komt met zijn hoofd op haar buik liggen. Rowena haar ene hand rust op zijn hoofd en de ander gebruikt ze om zijn baard te kriebelen. Ruud zegt moe te zijn. Dat komt volgens Rowena omdat hij de hele dag druk in de weer is met dingen. Ruud speelt wat met haar hand en legt deze op zijn borst. Zij tikt er vervolgens een paar keer op en hij komt vervolgens bovenop Rowena liggen om te knuffelen. Gaat nergens over dit, dus over naar de andere stream. In de badkamer ligt Victoria te genieten van een warm bad. 'Koning' Benjamin komt er opeens met een biertje bij liggen. Ook Jacco heeft al wat biertjes op. Vast geen 0.0%.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.