Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

9/09/2016

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Babyface is weer in Utopia!

Dat was me het avondje en nachtje wel! De chaos was weer compleet en het duurde lang tot iedereen in droomland lag. Al vroeg zien we dat er één bewoner zijn bed uit is. En diegene is Cees. Hij heeft geen oog dicht gedaan vannacht dus dat beloofd weinig goeds voor vandaag. De laatste tijd sliep hij regelmatig uit tot na de middag. Maar door alle drama's van de afgelopen uren heeft hij de slaap niet kunnen vatten. Ook Victoria en Karin zijn voor Utopiaanse begrippen vroeg uit de veren. Helaas kon ik net pas schrijven over alles wat er gisteravond en vannacht gebeurd is. Mocht je alles willen lezen vanaf het begin, dan is dit de juiste volgorde:

1. Ruud betrapt alcohol consumerende bewoners.
2. Spoedcentraal en Karin dreigt 24 uur aan te vragen.
3. Jacco kan niet zonder alcohol.

Ook vandaag praten verschillende bewoners nog na over de turbulente nacht. Jessie zag het al aankomen dat 'de pleuris' weer eens uit zou breken. Hij is van mening dat de situatie niet langer houdbaar was. Zowel hij als Cees voelen zich erg moe vandaag. Ondanks dat Cees erg moe is doet hij wel gewoon het huishouden. Zo heeft hij onder andere al vroeg een wasje opgehangen tussen de bomen. Rowena zegt nog nooit zo'n heftige situatie te hebben meegemaakt in Utopia. Karin en Dominique blikken ook nog even terug. Dominique snapt dat Karin zich aangevallen voelde, hoe fout het ook is wat zij gedaan heeft met Jacco en Romy.

Gelukkig is er deze ochtend ook nog goed nieuws te melden. Eend Babyface is weer terug in Utopia en kan weer vrolijk over het terrein banjeren. Zijn pootje is nog niet volledig genezen, maar het gaat de goede kant op. Bas en Dominique zijn erg opgelucht en blij dat Babyface weer terug is. Wel moet Bas tot en met maandag medicatie blijven geven. De eend is flink gegroeid in de week dat hij weg was!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.