''Vraagt ze eerst of ik bij haar kom slapen, gaat ze nu afstandelijk doen'' ~ Utopia Gekte

9/24/2016

''Vraagt ze eerst of ik bij haar kom slapen, gaat ze nu afstandelijk doen''

Gina is ziek en huilt van de pijn

Terwijl Rianne binnen al muntjes aan het tellen is horen we Jessie buiten zeggen dat ze morgen pas gaan tellen. Tenzij hij meer mensen kan vinden die mee willen tellen, want hij gaat niet zes uur in zijn eentje munten zitten tellen. Hij denkt wel dat ze qua cash uit de crisis zijn, maar ze moeten ook nog belasting over de inkomsten betalen. Als hij binnen is bij Rianne begint één van de standhouders van de foodtrucks over de gemaakte afspraken. Er is met hem 10% afgesproken, maar hij hoorde dat sommige standhouders op 20% staan. Jessie neemt Rianne even apart en zegt dat ze deze mensen nog eens nodig gaan hebben. Daarom besluiten ze om alle standhouders op 20% afdracht te zetten. Ze melden wel dat ze maar één iemand op 20% hadden staan, maar dat ze nu dus iedereen 20% geven.

Ramona zien we om half twaalf ook munten tellen. Zij wil de omzet van de merchandise alvast weten. ''Ik heb niks gegeten gewoon en had me er zo op verheugd'', laat ze tussendoor weten. Billy vertelt iets verderop aan Jessie dat ze echt niet meer kan. Jessie komt met het idee om een sigaretje te roken en dan lekker te gaan slapen. Ze knuffelen even. Daarna keert Jessie zich weer om naar Ramona. ''Hoe was het Ramoon? Weet je hoeveel truien ik heb verkocht'', maar Ramona heeft even geen tijd voor Jessie omdat ze zo druk is met munten tellen. ''Wacht even'', zegt ze dan ook. ''Laat maar'', besluit Jessie. Om daarna weg te lopen en iets anders te gaan doen.

In het woongedeelte horen we hem Gina naar bed sturen. Hij heeft haar de hele dag zien rennen. Rowena bedankt ondertussen haar look a like want zonder haar hadden ze het niet gekund. En Cees klaagt om tien over half twaalf nog steeds verder over Ramona die niet zou hebben gewild dat Cees het feest af zou sluiten wat betreft het presenteren. Hij klaagt er dit keer over bij Cemal en vertelt trots dat hij toch het podium op is gegaan en het woord heeft genomen. Volgens Cees waren Ramona en Billy vergeten de organisatie te bedanken. ''En Rianne. Die moet je toch even in het zonnetje zetten. Dan doe ik dat wel'', aldus Cees. ''Een toppertje ben je. Echt waar'', reageert Cemal.

Ruud en Rowena zien we om kwart voor twaalf samen in de keuken staan om nog wat te eten te maken en Dominique heeft een gesprek met Rianne. ''Ik ben heel blij met je geweest. Ik heb gezien wat je gedaan hebt'', laat Rianne weten. En Dominique op haar beurt laat weten dat ze probeert Rianne bij te staan. ''Het spijt me echt oprecht dat ik zo nu en dan geïrriteerd heb gereageerd op jou en je perfectionisme. Ik kan dat soms niet handelen omdat ik er niet mee kan levellen. Ik wil mijn excuses aanbieden'', aldus Dominique. Dominique wil meer leren van Rianne. Ook vind ze dat Rianne zich niet eenzaam mag voelen, want dat is ze niet. Al snapt ze wel dat Rianne zich soms zo voelt.

Jessie en Billy zijn nu al weer een tijdje uit elkaar, maar hangen toch zo nu en dan nog om elkaar heen. Het is afwachten tot ze weer bij elkaar komen. Toch zijn er soms nog wat frustraties. ''Vraagt ze eerst of ik bij haar kom slapen, gaat ze nu afstandelijk doen. Dat is ook een figuur'', horen we Jessie zeggen. De ''dag'' is trouwens nog niet helemaal voorbij. Om half één zien we Victoria namelijk op bed liggen met Gina in haar armen. Gina huilt zachtjes. Ook het praten is zo zachtjes dat we er zo goed als niks van verstaan. We horen alleen iets over nekpijn en de zin ''Ik wil mijn moeder'''. We horen Victoria zeggen dat Gina ziek is en dat ze de tijd moet nemen om beter te worden. Waarschijnlijk gaat het om keelpijn. Eerder vandaag schreven we al dat Gina erg schor was en we horen Benjamin zeggen dat ze twee dagen geleden al aangaf dat ze last had en dat ze dacht dat ze ziek aan het worden was. Na zo'n lange dag hard werken heeft ze waarschijnlijk ook veel gepraat. En misschien is dat net even iets teveel van het goede geweest. We hopen voor Gina dat ze zichzelf snel weer beter voelt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.