Victoria wil morgen een vrije dag inlassen ~ Utopia Gekte

9/12/2016

Victoria wil morgen een vrije dag inlassen

''Je hoeft je niet schuldig te voelen''

Om kwart over vier zien we Ramona en Victoria in gesprek op de vide. Ramona is even op bed gaan liggen en krijgt het naar eigen zeggen allemaal weer op haar bord. Victoria is van mening dat Ramona het niet hoeft te verklaren. Het is gewoon een tekortkoming van anderen. ''Als hij empathie wenst moet hij empathie geven. Geef je weerstand is het weerstand wat je ontvangt. Laat je niet gek maken''. Ze gaan gewoon allemaal even niks doen. Legaal niks doen omdat ze het allemaal doen. ''Dat bepalen we toch helemaal zelf''. De noodzaak is toch niet zo hoog als ze een evenement kunnen verschuiven. Dan kunnen ze heus ook wel één vrije dag inplannen vind Victoria. Ramona voelt zich nu schuldig terwijl ze alleen aangaf één stapje terug te zetten omdat ze constant bezig is. Victoria vind dat ze de verantwoording moet laten bij diegene bij wie het hoort. ''Er word zoveel onzin uitgekraamd nu''.

Victoria wil morgen een vrije dag inlassen. Gewoon een keer een dag niks doen zonder oordeel. Morgen wil ze iedereen gaan bedienen. Niet met alcohol maar met frisdranken. Dat moet geen probleem zijn en anders doet ze het op haar kosten als anderen er moeilijk over gaan doen. ''Gewoon even een dagje rust''. Dat is nodig volgens Victoria. Toch voelt Ramona de behoefte om zichzelf te verdedigen. ''Weet je waar ik mee bezig ben geweest. De streetwear draag ik alleen. Met de dag voor de volle vrouw ben ik bezig. Ik ben met voorstellingen bezig en een eigen voorstelling ben ik aan het schrijven en dan ook nog mijn lichaam''. Victoria zegt nogmaals dat Ramona het niet hoeft te benoemen. De mensen die zien dat Ramona niks doet en daar over kunnen zeiken, wat doen die dan de hele dag als ze dat zien. ''Je hoeft je niet schuldig te voelen. Als ik moe ben ga ik slapen. Als het drie keer op een dag is is het drie keer op een dag. Even een dagje niks doen en ga gewoon genieten. Ogen dicht, geniet ervan'', sluit Victoria af.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.