Victoria noemt Jessie hypochonder na steek in been. ~ Utopia Gekte

9/08/2016

Victoria noemt Jessie hypochonder na steek in been.

Paniek, paniek, paniek!

Victoria, Jessie, Billy en Ruud lagen lekker in het weiland te relaxen. De temperatuur begint langzaam weer wat aangenamer te worden. Behalve bij Jessie want hij krijgt de schrik van zijn leven. Een bij of wesp heeft hem gestoken in zijn bovenbeen. Jessie vliegt omhoog en roept heel hard 'auw'. Hij is direct in paniek en vreest het ergste. Zijn moeder is allergisch voor dit soort steken, wat nou als Jessie ook allergisch is? Wanneer Jessie weer op de grond ligt doet Billy een poging om zijn leven te redden. Ze zuigt het gif uit zijn been en spuugt het weer uit. Jessie blijft ondanks alles in paniek.

Het hele gezelschap loopt terug naar de loods en iedereen moet weten wat er is gebeurt. Jessie roept keihard door de loods dat hij is gestoken. Daarna wandelt hij de keuken in. Billy, Ruud en Jessie hebben daar nog een apart onderonsje. Billy zegt een zwak te hebben voor mannen met een grote tuinslang. ''Daarom twijfelt ze of ze bij mij wil blijven'', grapt Jessie met een beetje zelfspot. Hij lijkt al helemaal te vergeten dat hij momenteel dood gaat.

Tot hij de woonkamer weer in wandelt. Veel bewoners zijn gezellig met elkaar aan het eten. Jessie stapt op tafel, trekt zijn broek een stuk omhoog en laat iedereen zien waar hij gestoken is. De groep heeft ontzettend veel medelijden. Jessie vreest het ergste. Meerdere keren roept hij dood te gaan. Hij voelt ook dat hij kortademig begint te worden. Victoria noemt hem om die reden meerdere keren hypochonder. Jessie denkt namelijk wel vaker dat hij dood gaat terwijl er niks aan de hand is. Billy zegt trots dat ze Jessie gered heeft. En hij bedankt haar daarvoor met een kusje. Jessie acteerde alles overigens zwaar overdreven. Hij keek soms ook in de camera met een lachje. Misschien is hij wel echt gestoken, maar zijn hele reactie na afloop was nep. Billy waarschuwt hem dat ze hem wellicht niet meer serieus neemt als het wel een keer ernstig is. De gasten van het huwelijksaanzoek die laatst gedaan is in Utopia zijn er ook weer. We zien ze toevallig op de bank zitten in de woonkamer.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.